DU volejbolisti pārsteidz ar vēl vienu uzvaru pār favorītiem

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Jau trešo uzvaru pēc kārtas izdevies izcīnīt DU volejbolistiem, kuri atkal šokēja Igaunijas komandu. Šoreiz cietēju lomā izrādījās šā brīža Schenker līgas līdere Selver. Mūsu komanda uzvarēja četros setos, vēsta Sporta pārvaldes portāls.

Pēc veiksmīgās aizvadītās nedēļas nogales, kad tika izcīnītas divas uzvaras piecos setos, trešdienas vakarā pret slaveno igauņu “Selver” uz panākumu neviens īpaši necerēja, jo sastāva komplektācijas ziņā pretinieks izskatījās daudz iespaidīgāks. Arī pirmajā setā DU zaudēja (23:25), tomēr turpinājums lika visiem skeptiķiem apklust.

Trešajā setā igauņi tika pārspēti ar 25:21, kam sekoja panākums ar 25:20. Par īstu saldo ēdienu kļuva ceturtais sets, kurā “Selver” tika pieveikts ar 30:28! Panākums četros setos garantējis DU turnīra tabulā trīs svarīgus punktus.

Atkal neapturams bija Aleksandrs Samuilovs, kura rēķinā 27 punkti, no kuriem trīs ar servi un astoņi ar bloku. 14 punkti Rihardam Puķītim, bet ar ļoti augstu realizācijas procentu šoreiz uzbruka arī Toms Švāns – 12 punkti. Pārsteidzoši labs sezonas sākums atjauninātajam DU sastāvam.

Tagad līdz pat novembrim daugavpilieši spēles aizvadīs tikai izbraukumā.


Написать комментарий