Līksnas pagastā izsludināts konkurss «Manas vecmāmiņas atmiņu stāsts»

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Līdz šā gada 1.novembrim visi interesenti var piedalīties video un stāstu konkursā „Manas vecmāmiņas atmiņu stāsts”, tiek ziņots Daugavpils novada domes mājas lapā.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, tā mērķis ir veicināt Līksnas pagasta iedzīvotāju  aktivitāti, sekmēt radošo darbību un saglabāt vēstures liecības.

Konkursā var piedalīties ikviens iedzīvotājs, kas iesniegs konkursam stāstu (tā garumam jābūt no 1 A4 lapaspuses līdz 3 A4 lapaspusēm) – savu vecvectēvu atmiņas vai video, kura garumam jābūt no 30 sekundēm līdz 5 minūtēm. Stāstījumam un video jāatspoguļo vecvecāku dzīve Līksnas pagastā.

Katrs konkursa dalībnieks drīkst iesniegt pa vienam darbam katrā no izsludinātajiem konkursa veidiem. Darbi iesniedzami personīgi, atnesot uz Līksnas pagasta kultūras namu (Daugavas iela 8, Līksna) vai sūtot uz e-pastu sanita.pinupe@liksna.lv.

Jāatzīmē, ka konkursa dalībnieku darbus vērtēs kompetenta žūrija piecu cilvēku sastāvā. Konkursa norises laikā var tikt piešķirtas arī citas vērtēšanas un simpātiju balvas. Konkursa noslēguma pasākums notiks Līksnas pagasta kultūras namā 2013.gada 13. novembrī.


Написать комментарий