Trīs Daugavpils pirmsskolas izglītības iestādes palikušas bez vadītājam

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar Daugavpils pilsētas domes šā gada 10.oktobra lēmumu savus amatus atstāj trīs pilsētas pirmsskolas izglītības iestāžu vadītājas – Zoja Ketlere (2.speciālā pirmsskolas izglītības iestāde), Ludmila Dimitrijeva (3. pirmsskolas izglītības iestāde) un Jeļena Bakša (4. speciālā pirmsskolas izglītības iestāde).

Minētās pirmsskolas izglītības iestāžu vadītājas ir uzrakstījušās atlūgumus, lēmumi ir saskaņoti ar Izglītības un kultūras jautājumu komiteju un Izglītības un zinātnes ministriju.

Kā ziņots, pirms nedēļas komitejas sēdē, atbildot uz deputātu jautājumiem, kāpēc vadītājas atstāj amatus, tika paziņots, ka Z.Ketlere un J.Bakša ir sasniegušas pensijas vecumu, savukārt L.Dimitrijeva atstāj amatu ģimenes apstākļu dēļ – aizbrauc uz ārzemēm.

Z.Ketlere atstāj amatu no 31.decembra, L.Dimitrijeva – no 12.decembra, J.Bakša – no 30.decembra. Lēmumos atrunāts, ka tuvākajā laikā tiks izveidota komisija, kas organizēs atlases procedūru, lai noteiktu jaunus pirmsskolas izglītības iestāžu vadītājus.

Pēc pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāju lūgumu apstiprināšanas pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis katrai no tām pateicās par labu darbu un pasniedza ziedus.



Написать комментарий