Cīņā par DzKSU vadītāja amatu uzvarēja kārtējais “Latgales partijas” pārstāvis

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Konkursa komisija, beidzot, ir pieņēmusi lēmumu par uzvarētāju konkursā uz SIA „Daugavpils DzKSU” vadītāja amatu.

Par konkursa uzvarētāju kļuva Jevgeņijs Oļenovs, kurš šī gada pašvaldību vēlēšanās ar 17.numuru startēja no „Latgales partijas” saraksta, rezultātā iegūstot 15.vietu. Tagad Jevgeņija Oļeneva kandidatūra tiks virzīta apstiprināšanai SIA „Daugavpils DzKSU” dalībnieku sapulcē.

Saskaņā ar CVK datiem, konkursa uzvarētājam ir 37 gadi, viņš dzīvo Daugavpilī, tautība – krievs, brīvi pārvalda valsts valodu. Jevģenijs Oļenovs ieguvis augstāko izglītību Latvijas Universitātē Vadībzinību specialitātē. Patlaban strādā VAS „Latvijas Hipotēku un zemes banka” par Aizdevumu daļas vadītāju.

Atgādināsim, ka konkursa uz minētā uzņēmuma vadītāja amatu nolikumu izstrādāja īpaša darba grupa, kurā darbojas arī pilsētas domes deputāts Vladislavs Bojaruns. Konkursa sākumā deputāts ziņoja, ka tajā varētu piedalīties liels amata kandidātu skaits.

Tomēr ar laiku kļuva skaidrs, ka daugavpilieši nesteidzas pretendēt uz SIA „Daugavpils DzKSU” vadītāja amatu – bija saņemti 11 pretendentu pieteikumi, no kuriem nākamajai kārtai izvēlējas 8 cilvēkus. Pēc deputāta domām, tik neliels amata kandidātu skaits esot saistīts nevis ar bailēm, bet ar amata kandidātu pārliecību, ka šajā amatā jāstrādā ļoti kvalitatīvi.

Konkursā bija trīs kārtas, un rezultātā par uzvarētāju kļuva J.Oļenevs.

Jāatzīmē, ka deputāts V.Bojarūns kādā intervijā portālam Gorod.lv ziņoja, ka viņš personīgi un viņa komiteja izvērtēs SIA „Daugavpils DzKSU” darbu, ņemot vērā arī saņemto sūdzību skaitu.


Написать комментарий