Daugavpils novada domes Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komiteja apsprieda nepieciešamību grozīt divu novada skolu nolikumus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šodien, 10.oktobrī, Daugavpils novada domes Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejas sēdē tika apspriesta nepieciešamība veikt grozījumus divu Daugavpils novada skolu – Špoģu vidusskolas un Lāču pamatskolas – nolikumos.

Pirmais ziņotājs, Špoģu vidusskolas direktors Jānis Belkovskis, pastāstīja, ka nepieciešamība veikt grozījumus ir saistīta ar skolēnu vecāku lūgumu precizēt 9 skolā īstenoto izglītības programmu nosaukumus, tāpat grozījumi ir nepieciešami, lai ievērotu jaunas direktīvas, kas tika pieņemtas šogad. Kā arī vidusskolā tika koriģēta grāmatvedības uzskaites kārtība.

Savukārt otrais ziņotājs – Lāču pamatskolas direktors Andris Meškovskis – informēja, ka izglītības iestādē tika licencētas divas jaunas izglītības programmas, kā arī jāņem vērā jaunas direktīvas, tādēļ nolikumā jāprecizē daži punkti.

Abi lēmumu projekti bez diskusijām tika nodoti izskatīšanai Daugavpils novada domes deputātu sēdē, kas notiks nākamceturtdien, 17.oktobrī.


Написать комментарий