Modele ar vecmāmuļas tikumu jeb – kāpēc pasaules vīrieši dievina austrumeiropietes

foto: ekrānuzņēmums no video
foto: ekrānuzņēmums no video

Nav noslēpums, ka sievietes no Krievijas, Ukrainas, Latvijas, Polijas un Lietuvas ļoti augstu kotējas rietumeiropiešu un ASV vīriešu acīs.

Austrumeiropiešu sievišķība viņus valdzina, jo citur pasaulē daudzas dāmas padevušās feminisma spiedienam. Tendence ir viennozīmīga: iepazīšanās saitos vīrieši arvien izteiktāk lūkojas pēc sievietēm no bijušās PSRS valstīm.

45 gadus vecais Nātans Adamss no Jūtas štata ASV izdevumam “Salt Lake Tribune” jūsmīgi dalījās ar savas dzīves priecīgo notikumu: ap Ziemassvētkiem viņš par sievu apņems Jeļenu, krievu izcelsmes sievieti no Ukrainas, kura par viņu ir 11 gadus jaunāka. Savu mīlestību abi atrada iepazīšanās vietnē, un, kopš sastapis Jeļenu, Ādams skaidri spēj noformulēt, kas ir tas, kas tik cieši saista pie dāmām, kuras nāk no Austrumeiropas. 

Lidmašīnu mehāniķis Adamss stāsta: “Es gadiem ilgi nevarēju atrast mīlestību. Man nepatīk amerikānietes,” viņš teic. 45 gadus vecajam kungam aiz muguras ir viena neizdevusies laulība, kurā dzima meita – viņai tagad jau 6 gadi. Meitas māte esot aizdevusies tālāk dzīvē savās gaitās, atstājot bērnu tēva gādībā. Nātans vairākas reizes saticies ar sievietēm, kuras sastapis savā Jūtas štatā, taču neviena neesot bijusi ar mieru uzņemties rūpes arī par viņa meitiņu, - vairumam draudzeņu interesējusi tikai nauda un “šmotkas”, saka amerikāņu daiļajā dzimumā vīlies vīrietis. 

Taču tad viņš piereģistrējās iepazīšanās saitā, kas bāzējas nevis ASV, bet gan Krievijā. Pirms tam gan Nātans izmēģināja Āzijas vietnes, jo bija dzirdējis par aziātu sieviešu maigo dabu, taču turienes dāmu “klāsts” viņam šķitis neuzticams, jo sievietes visas kā viena izskatījušās pēc modelēm, un Nātans sapratis, ka, visticamāk, tās ir prostitūtas. Krievu saits piedāvāja plaša spektra sieviešu foto, kuras likās patiešām reālas personas, kuras arī alkst atrast savu otro pusīti. 

Krievijas iepazīšanās lapa – liktenīga

“Un tur es viņu ieraudzīju. Jeļena Adamčika, 34 gadi, no Odesas Ukrainā. Mūs šķīra 9000 kilometru, bet internetā jau tādu barjeru nav,” pirmo kontaktu atceras amerikāņu vīrietis. Paralēli tērzēšanai ar Jeļenu, viņš čatoja ar vēl vairākām austrumeiropietēm, taču Jeļena pamazām saistīja un sēja Nātanu arvien ciešākiem maiguma valgiem... 

 “Esmu divas reizes šķīrusies. Bijušās Padomju Savienības valstīs neuzticība skaitās normāla lieta. Abi mani vīri mani krāpa. Krāpa, meloja, dzēra,” nesaudzīga savu vīriešu raksturojumā ir Jeļena. 

Pēc pusgada ilgas sarakstes un sarunām Skype Nātans izlēma doties apciemot odesieti, kurā jau bija virtuāli iemīlējies. Tikšanās realitātē nenomērdēja uzburto sapni par ideālu sievieti, gluži otrādi – abi viens otram iepatikās vēl vairāk. Amerikānis Jeļenu apciemoja 2012.gada septembrī un atkārtoti šī gada maijā, un augustā Jeļena Adamčika ieguvusi vīzu, lai pārceltos uz dzīvi Jūtas štatā, kļūstot par Adamsa kundzi. Viņi jau dzīvo kopā ASV un decembrī oficiāli laulāsies. 

Kur slēpjas Austrumeiropas sieviešu šarms? 

Tagad Jeļena cenšas pilsētā atrast iespējas uzlabot savas angļu valodas prasmes, kā arī meklē pareizticīgo cilvēku kopienu, lai nezaudētu saikni ar tik svarīgo baznīcu. Viņa jau uzgājusi krievu kopienu Jūtā. Tikmēr Nātans gatavojas apgūt krievu un ukraiņu valodu, jo savas vecumdienas abi gatavojas pavadīt Odesā, nevis ASV.  Vīrietis ir ļoti priecīgs, ka Jeļena piekrita mainīt dzīvesvietu, jo tikai tagad viņš redzot, cik ļoti mazajai meitai pietrūcis sievietes padoms un glāsts. “Meita paģēr, lai Jeļena viņu vanno katru vakaru. Viņām ir lielisks kontakts! Meitene visu laiku kaut ko vaicā Ļenai, grib izzināt visas šīs sieviešu lietas,” priecīgi stāsta tēvs. 

“Viņa ir visu manu vēlmju piepildījums. Patiesībā – jebkura vīrieša vēlmju un prasību kvintesence. Ja kāds man pirms gada būtu teicis, ka ir iespējams satikt ideālu sievieti, es smietos! Bet tagad ir Jeļena. Būtiskākais ir tas, ka viņa izskatās seksīga blondīne, bet viņa iemieso manas vecmāmiņas tikumus, un šāds komplekts mūsdienās pieejams tikai pie austrumeiropietēm,” secina laimīgais amerikānis. 


Написать комментарий