Josifs Prigožins publiski pazemoja Kseniju Sobčaku

foto: ivona.bigmir.net
foto: ivona.bigmir.net

Savstarpējās Prigožinu ģimenes un Ksenijas Sobčakas antipātijas ar katru dienu nostiprinās arvien vairāk, it īpaši tad, kad kāds pielej sprādziennedrošas eļļas porcijas ugunī.

Īstas batālijas starp karojošo Valēriju un Sobčaku turpinās sociālo tīklu plašumos. Nesen aizvainotās dziedātājas vīrs, producents Josifs Prigožins nolēma kārtējo reizi publiski pazemot pazīstamo sabiedrības dāmu ar personīgā mikrobloga palīdzību. Prigožins publicēja skandalozas Ksenijas fotogrāfijas, kurās opozicionāre tur mutē vidējo „aizskarošo” pirkstu. Kopumā ne pati piedienīgāka Sobčakas kundzes fotogrāfija. Producents parakstīja fotogrāfiju ar šādiem vārdiem: „nācijas lepnums” ar daudziem daudznozīmīgiem smailiem beigās, - vēsta www.eurosmi.ru.

Reakcija sekoja nekavējoties. Sobčakas piekritēji sāka aizstāvēt Ksenijas godu, atstājot niknus komentārus Prigožinam: „Kā tev nav kauna?”, „Tas nav vīrišķīgi!!!”, „Tiesa, Sobčaka ir tāda kāda viņa ir, nemaisies viņas dzīvē!”.

Josifs pats neatrada neko labāku kā sev par attaisnojumu uzrakstīt: „Man tik tiešām fotogrāfija ļoti iepatikās. Viņa tik erotiski, smalki un delikāti visiem parādīja fak… Bravo!!!”

Atgādināsim, ka pērnā gada pavasarī Ksenija Sobčaka piezvanīja un izteicās, par kādiem tādiem nopelniem Valērija saņēma Tautas mākslinieces nosaukumu, saistot šo faktu ar 2012. gada priekšvēlēšanu kampaņu: „Vai tas ir saistīts ar viņas politiskajām aktivitātēm un „uzticības personu?”, - Sobčaka uzrakstīja savā mikroblogā, uz ko aizvainotās Valērijas vīrs pasteidzās atbildēt, ka Sobčaka ir „pavisam pazaudējusi bremzes”.


Написать комментарий