Daugavpils KSP uzdots sakārtot informācijas sniegšanas procesu par ielu slēgšanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Komentējot žurnālistu lūgumu par savlaicīgu ielu slēgšanas vai kustības shēmu izmaiņām informācijas sniegšanu, Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes (KSP) Tehniskās nodaļas vadītājs Vadims Semonenko paziņoja, ka KSP mēģina sniegt informāciju savlaicīgi, bet dažkārt darbuzņēmēji darbus plāno haotiski.

Uz šo brīdi KSP ir uzdots saskaņot visas apbraucamo ceļu shēmas un ielu slēgšanu, lai iedzīvotāji varētu savlaicīgi saņemt informāciju. „Gadās, ka celtnieki pieprasa slēgt kaut kādu ceļa posmu vakarā, bet no rīta uzsāk darbus, tādēļ mēs fiziski nespējam par to paziņot. Patlaban cenšamies visu sakārtot un atļaujam veikt izmaiņas transporta kustībā tikai pēc tam, kad paies divas dienas pēc sludinājuma iesniegšanas MIL. Ja tiek plānota ielas slēgšana, lūdzam nedēļu iepriekš brīdināt par to”, - paziņoja KSP speciālists.

V. Semonenko paskaidroja, ka pēc likuma darbuzņēmējam pašam jāiesniedz informāciju MIL, bet tādēļ, ka informācija ne vienmēr tiek saņemta, KSP to no savas puses dublē un strādā pie tā, lai informācija nonāktu laikā.

Savukārt komentējot šo situāciju, mērs Jānis Lāčplēsis paziņoja, ka ražošanas sanāksmē šai tēmai tika veltīta liela uzmanība. „Šodien ir trūkumi informācijas sniegšanā. Diemžēl darbuzņēmējs, līdz beigām neizpildot savus pienākumus un iepriekš nesniedzot nepieciešamo informāciju par ielu slēgšanu, nez kādēļ var to slēgt. Tas nav pieļaujams. Ceru, ka mūsu dienestiem izdosies šo situāciju novērst”, - paziņoja mērs.


Написать комментарий