Zināma jauniešu festivāla «Artišok” pasākumu programma

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Līdz jauniešu festivālam „Artišoks 2013” ir atlikušas tikai dažas dienas. 

Jau šo sestdien, 7.septembrī, Daugavpils centrālajā parkā notiks lielais un ilgi gaidītais pasākums, kura dalībai ir pieteikušās pāri 50 jauniešu organizācijām un interešu grupām ar jaunām idejām, priekšnesumiem, šoviem, atrakcijām, konkursiem, sacensībām, meistarklasēm un citām aktivitātēm un pārsteigumiem.

Plkst.12:00 notiks Daugavpils ielu basketbola čempionāta 4.posms (laukumā pie Ledushalles). Plkst.13:00 ir paredzēts velobrauciens no Vienības laukuma, plkst.13:30 – fotorallijs (reģistrācija no plkst.13:00-13:30 pie Ledushalles). Šajā laikā norisināsies arī Latvijas skeitborda un BMX sacensības (skeitparka teritorijā pie Ledushalles). Plkst.14:00 visi interesenti varēs reģistrēties futbola turnīram. Plkst.14:45 sāksies Starptautiskās sacensības boksā “Domes Kauss 2013”.

Savukārt plkst.15:00 notiks festivāla atklāšana uz Lielās skatuves, visu radošo un sporta sekciju darba sākums, Muzikālās skatuves darba sākums. Plkst.15:30 – 16:30 uzstāsies muzikālie kolektīvi – Džeza mūzikas un mākslas attīstības centrs, dziedātāji, notiks kolektīva "Dzirkstelīte" deju priekšnesumi.

Jāatzīmē, ka sākot no plkst.15:00 notiks priekšnesumi arī uz Muzikālās skatuves. Līdz plkst.18:30 šeit uzstāsies mūzikas grupas „Good Company”, „Fresh Juice”, „Ze Pickniks”, „Dvinsk Beatz” u.c.

Savukārt plkst.16:30 uz Lielās skatuves uzstāsies Jautri un atjautīgo klubs, bet plkst.17:15 – muzikālie un deju kolektīvi („Vizāža”, „Stage on”, „Stop time”, Chik’n’Shik Dance Show un RAP Performance).

Vakarā, plkst.20:20, visi interesenti varēs izbaudīt uguns šovu, kuru piedāvās vietējie meistari un viesi no Rīgas un Maskavas. Festivāla noslēgumā notiks slavenā dueta “Musiqq” koncerts un nakts diskotēka.

Atgādināsim, ka Jaunatnes departamenta vadītājs Teodors Bikovskis stāstīja portālam, ka šogad „Artišoks” būs daudz sportiskāks un muzikālāks.


Написать комментарий