JCI tagad arī Latgalē

foto: JCI
foto: JCI

Šī gada 12.septembrī Daugavpilī notiks konference „Uzrāviens 2013”.

Šis Latvijā tradicionālais pasākums Latgalē notiks pirmo reizi. Jaunajiem uzņēmējiem domātā konference notiks mūsu reģionā sakarā ar to, ka starptautiskās organizācijas „JCI” filiāle darbosies arī Latgalē („JCI Latgale”). Filiāles vadītāja ir Viktorija Korsaka.

- Viktorija, pastāstiet, lūdzu, par organizācijas „JCI” misiju.

- Junior Chamber International (JCI) ir organizācija, kuras mērķis ir apvienot jaunos speciālistus un uzņēmējus, lai nodrošinātu viņu personīgās izaugsmes iespējas un biznesa attīstību. JCI ir nekomerciāla starptautiskā organizācija, kura apvieno aktīvus jauniešus. Tai ir simts gadu vēsture, tā sadarbojas ar ANO un tās darbībā piedalās vairāk nekā 200 000 cilvēku no visas pasaules. Kā minēju, tie ir jaunieši 18-40 gadu vecumā, kuriem rūp dzimto pilsētu un valstu attīstība. JCI piedāvā instrumentus, pateicoties kuriem var uzlabot savu darbu, strādāt sabiedrības labā.

- Runājot konkrēti, kādas iespējas paveras JCI locekļiem?

- JCI piedāvā pašrealizācijas iespējas, piemēram, iespējas apmeklēt konferences, seminārus, citus pasākumus, kuros jaunieši var realizēt savu potenciālu. Ja jūs vēlaties attīstīt savu biznesu, mēs palīdzam sazināties ar domubiedriem, darījumu partneriem, gūt jaunas idejas, uzkrāt pieredzi.

- Jūs varētu minēt piemērus?

- JCI organizācija apvieno vairāk nekā 100 pasaules valstis un tās locekļi atrodas nepārtrauktos sabiedrisko problēmu risinājumu meklējumos. JCI katru gadu dažādās valstīs rīko Eiropas un Pasaules kongresu. Piemēram, šogad novembrī Pasaules kongress notiks Riodežaneiro. Oktobra beigās „JCI Latvija” sadarbībā ar „JCI Igaunija” un „JCI Lietuva” un citu valstu filiālēm organizē braucienu uz Brazīliju. Pasākuma programma ir izstrādāta sadarbībā ar Latvijas Ārlietu ministriju. Vizītes laikā uzņēmēji piedalīsies biznesa forumos, semināros, diskusijās, apmeklēs dažādus uzņēmumus.

- Pastāstiet arī par lokālā līmeņa pasākumiem.

- Šogad „JCI Latvijai” aprit 20 gadi, sakarā ar ko no 20.-22.septembrim Rīgā notiks nacionālā kongrese, kuru var apmeklēt visi interesenti. JCI rīkotie pasākumi notiek arī ārpus Rīgas. Konference “Uzrāviens” sešu gadu laikā tika rīkota ne tikai Rīgā, bet arī Jelgavā, Liepājā. 12.septembrī tā pirmo reizi norisināsies Daugavpilī.  Konferences meŗķauditorija ir studenti, menedžeri, jaunie biznesmeņi, cilvēki, kurus interesē uzņēmējdarbības principi. Konferences rīkošanu atbalsta Hipotēku banka.

- Sakiet, lūdzu, kas ir paredzēts konferences programmā?

- Konferencē „Uzrāviens” uzstāsies pieredzējušie uzņēmēji, kā arī „JCI Latgale” locekļi, kuri vēlas dalīties pieredzē. Pēc uzņēmēju uzstāšanās notiks paneļdiskusija, kuras laikā visi klātesošie varēs uzdot jautājumus. Tiks runāts par iekšējā un ārējā tirgus apguvi, finansējuma piesaisti, uzņēmuma pozitīvā tēla nozīmi. Vēlamies, lai pasākuma dalībnieki varētu iegūt jaunu informāciju, kā arī iepazīties savā starpā. Visiem interesentiem piedāvājam apmeklēt mājas lapu www.uzraviens.lv un www.jci.lv ,  kur ir atrodama pasākuma programma. Konference notiks viesnīcā „Park Hotel Latgola”, pirmiem 30 dalībniekiem ieeja būs bez maksas. Nāciet, jo no jūsu aktivitātēm ir atkarīgs tas, vai jūsu dzīvē notiks pozitīvas pārmaiņas.


Написать комментарий