Jaunā mācību gada pirmajā dienā Daugavpils skolēni likumu nepārkāpa

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pirmdien, 2.septembrī, Daugavpils skolēni uzsāka skolas gaitas, pēc svinīgām līnijām viņi kopā ar klasesbiedriem un draugiem apmeklēja dažādus skolēniem domātus pasākumus.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes inspektore Anastasija Laizāne pastāstīja portālam Gorod.lv, ka jaunā mācību gada pirmā diena Daugavpilī pagāja mierīgi.

Kā parasti pie pilsētas skolām dežurēja policijas darbinieki, kuri sekoja, lai autovadītāji ievērotu nepieciešamo ātruma režīmu.

Šajā dienā skolēnu pastrādāti likumpārkāpumi netika fiksēti. Pēc Anastasijas Laizānes vārdiem, tas varētu būt saistīts ar to, ka jaunā mācību gada pirmā diena bija iekritusi parastajā darbdienā.

Par kārtības ievērošanu pilsētā gādāja arī Daugavpils pašvaldības policijas darbinieki. Dienas laikā pilsētā dežurēja patruļmašīnas, īpaša nakts patruļa dežurēja pie nakts kluba „Moskva”, kur notika studentu diskotēka.

Pašvaldības policijā paziņoja, ka alkohola reibuma stāvoklī esošie nepilngadīgie netika aizturēti, administratīvā pārkāpuma protokoli netika sastādīti. Policijas darbinieki profilakses nolūkos aprunājās ar vidusskolēniem, kuri nolēma iedzert alu sabiedriskajā vietā.


Написать комментарий