Daugavpils novada skolu rekonstrukcijas darbu uzsākšanas termiņi pagaidām nav noteikti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau vēstījis, ka Daugavpils novads īsteno lielu konkursu par astoņu novada skolu rekonstrukcijas darbiem, kuri izmaksās vairāk nekā 3 miljonus latu.

Šī gada 2.septembrī notikušās preses konferences laikā Daugavpils novada domes izpilddirektores pirmā vietniece Ināra Natarova paziņoja, ka Iepirkumu uzraudzības birojs ir paziņojis par uzvarētāju noteikšanu konkursos par rekonstrukcijas darbu veikšanu Salienas, Zemgales, Vaboles vidusskolā, Medumu, Kalupes pamatskolā, bet līgumi vēl nav noslēgti.

Pēc I.Natarovas vārdiem, sakarā ar to, ka iepirkuma procedūra ir ieilgusi, visdrīzāk, katrā skolā tiks mainīti darbu grafiki.  

Savukārt Daugavpils novada domes izpilddirektore Vanda Kezika piebilda, ka tas, vai darbu veikšana tiks uzsākta jau šogad, esot atkarīgs no laikapstākļiem, tāpat esot izstrādāti alternatīvie darbu plāni.

Pēc Daugavpils novada domes priekšsēdētājas vietnieka Arvīda Kucina domām, dažās skolās remontdarbi jāuzsāk jau šogad, savādāk būs problēmas ar grafika ievērošanu: „Manuprāt, vissarežģītākā situācija izveidojusies Špoģu vidusskolā un Lāču pamatskolā”.

Jāatzīmē, ka patlaban nav noslēgušies konkursi par darbu veikšanu trijās Daugavpils novada skolās – Špoģu vidusskolā, Lāču un Biķernieku pamatskolās.


Написать комментарий