Daugavpils novada dome pakāpeniski gūst rezultātus skolu renovācijas konkursos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāla Gorod.lv lasītājiem jau tika vēstīts, ka Daugavpils novada dome strādā pie vērienīga projekta Daugavpils novada pašvaldības astoņās skolās, kura summa ir vairāk nekā 3 miljoni latu Šis konkurss tika izsludināts jau februārī, pēc daudzkārtējiem labojumiem jūlija beigās – 25. un 31. datumā – tika paziņoti galvenie pretendenti darbu veikšanai divās skolās – Zemgales un Medumu vidusskolās.

Kā ziņoja Daugavpils novada domes izpilddirektora pirmais vietnieks Ināra Natarova, šodien, 6. augustā, ir pēdējā diena rezultātu pārsūdzēšanai, ja tas nenotiks, tad darbus veiks SIA „Largon” un SIA „Largons” attiecīgi par summām –  223 115,81  un 267 300,26 lati (bez PVN).

Pie tam, notiek dokumentācijas sagatavošana vēl divām skolām – Vaboles vidusskolai un Kalupes pamatskolai. Savukārt, konkurss renovācijai trijās skolās – Špoģu vidusskolā, Lāču pamatskolā un Salienes vidusskolā – vēl turpinās.

Runājot par Biķernieku pamatskolu, kas tika izslēgta no kopējā konkursa, piektdien, 2. augustā, tika saņemti pēdējie pieteikumi darbu izpildei, kopumā tādi bija 4, tāpēc drīzumā tiks paziņoti arī šā konkursa rezultāti.

Savukārt, Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska atzīmēja, ka no 20. līdz 23. augustam Daugavpils novada pašvaldības vadība plāno apmeklēt visas novada skolas, lai pārbaudītu, vai skolas ir gatavas jaunajam mācību gadam.
 


Написать комментарий