Daugavpilī darbu uzsāk jauns Nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumu piešķiršanas komisijas sastāvs

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

31. jūlijā Nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumu piešķiršanas komisija, kuras jaunais sastāvs Daugavpils domē apstiprināts 25. jūlijā, rīkoja pirmo sanāksmi. 

Tās sastāvā tika Ivonna Funte un Tatjana Vadakarija (Finanšu nodaļas darbinieki), kā arī Jevgeņijs Oļenovs, Žanna Romanovska, Nikolajs Ignatjevs, Oskars Juhnevičs, Tatjana Teleša.

Par komisijas priekšsēdi tika ievēlēta Ivonna Funte, kas ir komisijas priekšgalā no 2009. gada, kas nodarbojas ar nodokļu administrēšanu no 2009. gada. Par vietnieku tika ievēlēts N. Ignatjevs, kuram jau ir zināma pieredze domes komisiju darbos, par sekretāri – T. Vadakarija. 

I. Funte iepazīstināja komisijas locekļus ar normatīvu bāzi, uz kuru pamatojoties, notiks komisijas darbs, kā arī paziņoja, ka komisija strādā saskaņā ar normatīvajiem aktiem un nav tiesīga pieņemt lēmumus, kas neatbilst attiecīgajiem dokumentiem, arī tad, ja tie šķiet loģiski un pareizi.

Visi apstiprinātie atvieglojumi – tie ir nesaņemtie pašvaldības ieņēmumi, bet atvieglojumi ir domāti cilvēkiem, kam tas ir nepieciešams, tā paziņoja komisijas priekšsēde, pēc tam tika uzsākts jautājumu izskatīšanas process.


Написать комментарий