Dažādu operatīvo pasākumu rezultātā policija atsavina narkotikas, alkoholu, cigaretes un uzsāk vairākus kriminālprocesus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šīs nedēļas un aizvadītas nedēļas laikā Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas darbinieki veica dažādus operatīvus pasākumus, kas vērsti pret narkotisko un psihotropo vielu nelikumīgu apriti, kā arī pret nelikumīgu akcizēto preču apriti. 

Kopumā bija aizturētas trīs personas, uzsākti četri kriminālprocesi (par narkotisko, psihotropo vielu nelikumīgu apriti un par nelikumīgā alkohola un cigarešu glabāšanu).

Operatīvā darba rezultātā dažādos Daugavpils pilsētas mikrorajonos bija aizturēti divi vīrieši, 1990. un 1987.gadā dzimušie. Pie katra no viņiem policijas darbinieki atraduši narkotisko vielu, iespējams metamfetamīnu, ar kopējo svaru 10 grami.

Turpinot operatīvus un izmeklēšanas pasākumus, aizvakar kādā privātā garāžā Daugavpilī tika konstatētas 28 360 nelegālās cigaretes un 228 litri nezināmās izcelsmes alkohola. Savukārt vakar, veicot sankcionēto kratīšanu cita kriminālprocesa ietvaros, Daugavpils novada Ambeļu pagastā, kāda vīrieša dzīvesvietā policijas darbinieki atraduši un atsavinājuši ap 300 gramiem augu izcelsmes vielas, iespējams marihuānas.

Uzsāktajos kriminālprocesos turpinās izmeklēšana, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.


Написать комментарий