Liepājā sācies viens no vasaras lielākajiem mūzikas festivāliem “Summer Sound”

foto: F64
foto: F64

Liepājā gaidāms līdz šim grandiozākais LMT Summer Sound festivāls. Biļešu tirdzniecības apjomi liecina, ka šis būs apmeklētākais Summer Sound, informē festivāla rīkotāji.

Vakar vakarā, festivāla pirmās dienas kulminācija bija grupas "Prāta Vētra" koncerts - kas bija vienīgā grupas uzstāšanās festivālos Latvijā šovasar. "Esam priecīgi spēlēt Liepājā, kā gan savādāk! Ar šo pilsētu mums saistās daudz patīkamu atmiņu, tāpēc esam priecīgi uzspēlēt izdaudzinātajā vēju pilsētā," atzīst grupas dalībnieki.

Festivāla teritorijā nebūs auto stāvvietas, tāpēc LMT Summer Sound aicina automašīnas novietot pilsētas stāvvietās un doties uz festivāla norises vietu kājām, pastaigājoties pa gleznaino Liepājas jūrmalu..

LMT Summer Sound ir viens no lielākajiem vasaras festivāliem Baltijā, un ar katru gadu tā popularitāte būtiski aug. Festivāls notiks 12. - 13.jūlijā Liepājā, Jūrmalas parkā un pilsētas pludmalē. Divas dienas Liepājas pludmalē var vērot talantīgāko pašmāju un lielisku ārvalstu mūziķu uzstāšanos. Šogad festivāls piedzīvos ievērojamas izmaiņas un uz festivāla skatuvēm uzstāsies spožākās zvaigznes, kādas līdz šim redzētas.


Написать комментарий