Spēles un gadžeti suņiem

foto: our-dogs.ru
foto: our-dogs.ru

Saimnieki, kuri rūpējas par savu mīluli ir izdomājuši dažādas spēles, gardumus, gadžetus. GPS -  kakla siksnas, tas ir ļoti ērti, jo suns nepazudīs lielajā pilsētā vai laukos. Jebkurā brīdi var sekot suņa pārvietošanai no sava mobilā telefona.

Daudziem ir zināma situācija, kad tumsā iziet pastaigāties ar suni, un kad mīluli palaid vaļā, tas ātri aizskrien un pazūd tumsā, un neatgriežas ilgu laiku, tāpēc šajā situācijā labs palīgs būs tāda veida siksna.

Jūs kaut ko dzirdējāt par suņu filmu? Izrādās, ka dzīvnieki varbūt režisori un operatori. Sony kompānija piedāvāja portatīvo videokameru AKA – DM1, tā ir paredzēta video uzņemšanai tieši no suņa skatu punkta. Kamera sver 128 gramus, to izvieto uz suņa muguras. Šī ierīce ir paredzēta suņiem līdz 15 kg ar krūšu apkārtmēru 50-80 cm.

Kamera var veidot 16 megapikseļu fotogrāfijas. Šajā modelī ir iemontēts Wi- Fi, tāpēc vienā mirklī uzņemtās fotogrāfijas var lejuplādēt datorā.

Suņi arī vēlas dzīvot skaisti. Nereti ir vērojamas situācijas, kad suņa vai kaķa dzīves apstākļi ir daudz labāki nekā cilvēkam, kurš dzīvo vidējos apstākļos. Tāda veida dzīves apstākļus saviem mīluļiem var piedāvāt tikai turīgi saimnieki. Vācijā jau sen strādā kompānija, kura specializējas komfortablu mājokļu būvniecībā suņiem. Nesen kompānija laida klājā jaunu kolekciju Alabama, Cubix, Fairytale and Lonneberga. Šie mājokļi ir ērti, jo tie ir mobili.

Aukstajā laikā suņiem piedāvā siltu apģērbu, bet ko darīt karstumā? Eksistē speciālās vestes, kuras karstajā laikā spēj atdzesēt, piemēram veste Ruffwear Swamp Cooler. Pateicoties tvaikošanai speciālais audums palīdz organismam atdzesēties karstajā laikā. Vesti nepieciešams samērcēt, nepieciešams, lai veste vienmēr būtu mitra. Tajā pašā laikā suņa āda un spalva paliek sausa.

Ir izdomātas vairākas interesantas spēles, piemēram, Rogz Grinz bumbiņas, bumbiņa ir pagatavota no izturīgas gumijas. Bumbiņas iekšpusē ir suņu barība, tāpēc saķerot bumbu suns gūst patīkamu garšu.

Holandietis izdomāja apvienot mīlestību pret alu un mīlestību pret mājdzīvniekiem, rezultātā bija izdomāts alus dzīvniekiem, tas ir bezalkoholisks, alus nosaukums ir Kwispelbier, alus tiem, kuri luncina astes.

Iet pārgājienā ar suni ir ļoti ērti, tāpēc tāda veida atpūtas atbalstītājiem ir izdomāta speciālā mugursoma Palisades Pack, ir iespēja atvienot somu ātrā laikā, lai suns varētu atpūsties un pēc tam tālāk doties ceļā.

Peldēšanai ar suņiem ir izdomāta glābšanas veste Ruffwear® K-9 Float Coat™. Tā ir paredzēta suņiem, kuri ir kopā ar saviem saimniekiem pat ekstremālajos ūdens sporta veidos. Ir izveidots speciālais rokturis, kurš ļauj ātrā laikā izvilkt suni no ūdens.


Написать комментарий