8.jūlija rītā satiksmei atklās 18.novembra un Nometņu ielu krustojumu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tiek plānots, ka pirmdien, 8.jūlijā, plkst.7:00 Daugavpilī satiksmei tiks atklāts 18.novembra un Nometņu ielu krustojums, portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils pilsētas domes iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde” vadītājs Aivars Pudāns.

Kopumā 18.novembra ielas rekonstrukcijas projekts esot ieildzis par vienu mēnesi, kas ir saistīts ar ieilgušo pavasari un to, ka šajā ielā tiek īstenoti 3 projekti – tramvaja sliežu rekonstrukcija, siltumtrašu nomaiņa un ielas rekonstrukcijas projekts.

A.Pudāns atzīmēja, ka patlaban darbi tiek veikti intensīvi, jo pārējo projektu īstenotāji saņēma visus nepieciešamos saskaņojumus un pabeidz vai uzsāk iepriekš neplānotus darbus, kuri tomēr ir nepieciešami.

18.novembra un Nometņu ielu krustojumā veiktie darbi ieilga, jo bija pieņemts lēmumus nomainīt siltumtrases pie šūšanas ceha. 5.jūlijā dienas beigās šie darbi, visdrīzāk, tiks pabeigti, tādēļ tuvākajā laikā tiks uzsākta asfalta ielikšana 18.novembra ielā posmā no PAS „Daugavpils siltumtīkli” līdz Nometņu ielas krustojumam. Satiksme šajā posmā tiks atklāta tiklīdz ceļa segums būs gatavs izmantošanai: šobrīd esošajā karstumā asfalts nevar atdzist.

Pagaidām nav zināms, kad ceļu būvnieki varēs uzsākt seguma ieklāšanu posmā no Nometņu ielas līdz gaisa tiltam, tas esot atkarīgs no tā, cik ātri PAS „Daugavpils siltumtīkli” saņems saskaņojumu par darbu veikšanu sava projekta ietvaros.

Patlaban tiek veikti arī citi 18.novembra ielas rekonstrukcijas darbi. Piemēram, šogad tiek plānots pabeigt darbus posmā no Vasarnīcu ielas līdz Vecstropiem (posmi tiks atklāti un slēgti atkarībā no darbu veikšanas), tiek saskaņoti posmā no Valkas ielas līdz Kauņas ielai veicamie darbi.

Projekta izpildes termiņš – 2014.gada septembris.


Написать комментарий