Jaunais Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs J.Lāčplēsis pastāstīja par pārmaiņām domes darbā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Komentējot vēlēšanu rezultātus J.Lāčplēsis pastāstīja, ka tuvākajā laikā notiks domes darba struktūras izmaiņas, tas skars tieši personālu.

J.Lāčplēsis atzīmēja, ka vēlēšanas pilsētas domē bija notikumiem piesātinātas, un visbeidzot jaunais sastāvs uzsāks savu darbu. Neskatoties uz to, ka pastāvēja daudzi viedokļi bija izstrādāts kopējais darba plāns, kurš paredz pastāvošo problēmu risināšanu, to atbalstīja visi deputāti.

„Es nevaru nosaukt koalīciju un opozīciju, visiem ir iespēja strādāt saskaņā ar likumu „Par pašvaldībām”, katram deputātam ir tiesības un pienākumi. Jautājumi, kurus mēs izskatīsim, ir aktuāli. Katram deputātam ir tiesības aizstāvēt savu viedokli, diskutēt. Ceru, ka mēs varēsim strādāt veiksmīgi pilsētas iedzīvotāju interesēs,” atzīmēja priekšsēdētājs, izsakot cerību, ka 15 deputāti nepievils vēlētājus.

Runājot par darbu tuvākajā laikā, tad noteikti jāiepazīstas ar pastāvošo situāciju objektos, izstrādāt dokumentus 2014.-2020.gadam ES finansiālo līdzekļu sadalei, atzīmēja J.Lāčplēsis, papildinādams, ka pēc iespējas tuvākajā laikā būs koriģēti dokumenti, daudzus stratēģiskos jautājumus risinās Saeimas vēlēšanu kontekstā.

Runājot par izmaiņām domes darbā, dažās struktūrās būs nepieciešams veikt auditu un pēc rezultātiem spriest par turpmāko darbu.

J.Lāčplēsis arī atzīmēja, ka krasi mainīt pastāvošo kontaktēšanās sistēmu ar iedzīvotājiem un presi nevēlas.


Написать комментарий