Daugavpils strītbola čempionāta 1. posmā rekordliels komandu skaits

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sestdien Daugavpils pilsētas svētku laikā pie tirdzniecības centra “Solo” norisinājās Daugavpils ielu basketbola čempionāta 1. posms. Pirmo reizi sacensībās piedalījās tik liels dalībnieku skaits, ziņo Sporta pārvaldes portāls. 

Teju visas dienas garumā pie tirdzniecības centra “Solo” tika izspēlēti pieci medaļu komplekti sieviešu un vīriešu konkurencē. Dāmām cīņa notika trīs vecuma grupās: 2000. un vēlāk dzimušās meitenes, 1997.-1999. gadā dzimušās meitenes un 1996. un agrāk dzimušās spēlētājas. Visjaunākajā grupā piedalījās četras komandas. Par uzvarētājām kļuva “Чёрная Борода” spēlētājas. Vidējā grupā vislabākās bija „karstās” meitenes no „Miami”, kuras apsteidza „Alisa+” un „Бараш”.

Visvecākajā grupā dāmām piedalījās septiņas komandas, kuras tika sadalītas divās grupās. Labākās komandas vēlāk tikās pusfinālos, kur mači bija ļoti saspringti un uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams pagarinājums. Arī fināls bija ļoti saistošs un tajā uzvara tika „Alisa+”, kuras apsteidza „Melnās” un „Savējās”.

Puišiem jaunākajā grupā par uzvarētājiem kļuva Špoģu spēlētāji, kuri apsteidza „Docent” un „Trīs musketierus”. Visvecākajā grupā, kurā startēja 18 (!) komandas, par uzvarētājiem kļuva MILF, kas izšķirošajā spēlē par vienu punktu pārspēja Pilskalni. Labāko trijnieku noslēdza „Ezerzeme”. Vērts pieminēt,ka vīriešu grupā spēlēja bijušais Latvijas izlases basketbolists Mārtiņš Skirmants, bet viņa komandai neizdevās izkļūt no apakšgrupas.

Pēc sacensību noslēguma norisinājās arī konkursi skatītājiem un dalībniekiem. Cīņā par pilsētas portāla daugavpils24.lv un spīdveja kluba „Lokomotīve” balvām devās vairāk nekā 20 dalībnieku.

Gan slam-dunk, gan metienu konkursos cīņa bija ļoti saspringta.

Daugavpils Sporta pārvalde izsaka pateicību par atbalstu portālam www.daugavpils24.lv, spīdveja klubam „Lokomotīve” un IVS-D.

Nākamais pilsētas čempionāta posms norisināsies jūlijā (datums tiks precizēts). Cerams, ka arī dalībnieku būs tikpat daudz kā sestdien, jo tik daudz komandu Daugavpils čempionātos nekad vēl nebija bijis – 41. 


Написать комментарий