Kā aiz akmens sienas! – 9 slavenākās veiksmīgu sportistu sievas

foto: showbizdaily.ru
foto: showbizdaily.ru

2013.gada 8.jūnijā notiks slavenās televīzijas vadītājas Leras Kudrjavcevas un hokejista Igora Makarova kāzas, vēsta portāls showbizdaily.ru.

Pāra attiecības ilgst apmēram gadu, un viņus ar interesi novēro publika.  Pēc ne tik veiksmīga romāna ar dziedātāju Sergeju Lazarevu, Lera visbeidzot apguva laimi ar drosmīgo un spēcīgo sportistu Igoru. Viņa savu mīļoto uzskata par īsta vīrieša paraugu, kurš nav līdzīgs nevienam citam. Bet viņš, savukārt, lepojas ar savu līgavu un visādos veidos cenšas viņu priecēt.

Novēlam jaunlaulātajiem laimi, mīlestību un sapratni!

Meitenēm patīk sportiski vīrieši, kopā ar viņiem dāmas jūtas kā „aiz akmens sienas”. Kurai gan vēl, ja ne veiksmīgai sievietei gribas nogulties uz spēcīga vīrieša pleca? Droši vien tāpēc populārās dīvas visbiežāk savu otru pusīti meklē sporta pasaulē. Mēs šodien nolēmām atcerēties slavenākās veiksmīgu sportistu sievas.

1. Deivids un Viktorija Bekhemi. Šis pāris, nepārprotami, tiek uzskatīts par vispopulārāko. Viņu mīlas stāsts ir pazīstams visai pasaulei: noskatoties grupas Spice girls  uzstāšanos televīzijā, futbolists uzreiz nolēma, ka tieši Vikija būs viņa sieva. Tālāk notika tikšanās, kaislīgs romāns, skaistas un dārgas kāzas. Pāris audzina četrus bērnus, piedalās kopīgās fotosesijās, kopā ar visu ģimeni apmeklē futbola mačus. Idīlija, kurā Viktorija ir galvenā karaliene. Viņi nodarbojas arī ar jaunu modes tendenču izstrādi, ar prieku apmeklē grandiozus pasākumus un bauda dzīvi.

2. Slavenā top-modele Žizele Bunhene ir amerikāņu futbola spēlētāja Toma Bredija sieva kopš 2009.gada. pēc divu gadu ilgas satikšanās pāris noslēdza laulības saites. Tajā paša gadā viņiem piedzima dēlēns, bet 2012.gadā viņi kļuva par vecākiem jau otru reizi – pasaulē nāca skaistule meita. Žizele arī šobrīd turpina modeles karjeru un demonstrē savu krāšņo figūru.

3. Dziedātāja Šakira ilgu laiku nedeva pielūdzējiem mieru – visi ar interesi gaidīja kāzas ar viņas sirdsdraugu, ar kuru viņa bija attiecībās 11 gadus. Taču pāris izšķīrās  un 2010.gadā dziedātājas liktenī ieguva vietu  „Barselonas” spēlētājs Žerārs Pike. Skaists mīlas stāsts sildīja pielūdzēju sirdis un drīzumā viņi atkal sāka runāt par gaidāmajām kāzām. 2013.gada janvārī pārim piedzima dēls, tomēr kāzas vēl netiek plānotas. Pike un Šakira uzskata, ka viņu dzīve arī bez tā ir pasakaina!

4. Sieviete, kurai patīk pakutināt televīzijas skatītāju, un projekta „Dom-2” pielūdzēju nervus, Olga Buzova ne reizi vien atradās skandālu centrā. Ilgstošas attiecības realitātes šovā, pēc tam ilgstoša šķiršanās pauze izveidoja neskaidrību mudžekli viņas privātajā dzīvē. Tā viss turpinājās līdz brīdim, kamēr uz horizonta parādījās futbolists Dmitrijs Tarasovs. 2012.gada jūnijā viņi oficiāli noslēdza laulību joprojām dzīvo laimīgi. Olga turpina veidot savu karjeru televīzijā.

5. Veiksmīga producente Jana Rudkovska bija precējusies ar Viktoru Baturinu un no pirmās laulības neguva laimi. Būdama vīlusies mūsdienu vīriešos, pēc tam, kad laulība izira, viņa ar galvu nodevās darbam. Kad viņai sākās romāns ar daiļslidotāju Jevgēniju Pļuščenko, viņš arī uz to brīdi bija nesen izšķīries un nemeklēja nopietnas attiecības. Tomēr mīlestība izrādījās stiprāka par iepriekšējām vilšanās reizēm un 2009.gadā viņi apprecējās, bet 2013.gada sākumā viņiem piedzima dēls.

6. Populārā dziedātāja Tatjana Bulanova kopš 2005.gada ir futbolista – pusaizsarga Vladislava Radimova sieva. 2007.gadā viņiem piedzima dēlēns, un pāris izskatās diezgan laimīgi. Viņiem periodiski nākas noliegt baumas par šķiršanos, bet tas ir visu slavenību darbs. Viņu privātā dzīve tiek pētīta kā caur mikroskopu.

7. Dziedātāja Jūlija Načalova astoņu gadu garumā bija precēta ar futbolistu Jevģēniju Aldoņinu. Viņiem piedzima meita, un dzīve ritēja ne visai slikti, līdz tam brīdim, kamēr Jūlija nesatika vīrišķīgo hokejistu Aleksandru Frolovu (Avangards). Viņu attiecības ilgst jau divus gadus. Načalova pat pārcēlās uz Omsku pie sava mīļotā. Tomēr precēties abi vēl negrasās, varbūt baidās no ļaunām acīm?

8. Slavenā un tik par veiksmīgā dziedātāja Hilarija Daffa kļuva par Kanādas hokejista un līgas veterāna Maika Komprija sievu 2010.gada vasarā. Līdz tam viņi satikās apmēram 3 gadus. 2012.gada martā pārim piedzima dēls. Abi viņi turpina karjeru: Majks – sportā, bet Hilarija šovbizensā. Viņi joprojām mīl un atbalsts viens otru.


Написать комментарий