Naujenes mākslas un mūzikas skolas kolektīvs – starptautiskā festivāla dalībnieks „Braslavskiji zarnici 2013”

foto: Naujenes Mūzikas un mākslas skola
foto: Naujenes Mūzikas un mākslas skola

Triju dienu garumā no 31.maija līdz 2.jūnijam Braslavā norisinājās tradicionālais starptautiskais kultūras festivāls „Braslavskiji zarnici 2013”, tajā piedalījās arī dalībnieki no Daugavpils novada – Naujenes instrumentālais ansamblis, kuru vada Giršs Kagans un akordeoniste Olga Čapule.

Portālam Gorod.lv Naujenes mākslas un mūzikas skolas direktors Spodris Kačāns pastāstīja, ka festivālā piedalījās kolektīvi no Baltkrievijas, Krievijas, Polijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas, Armēnijas un Venecuēlas, tā ir daļa no Naujenes mākslas un mūzikas skolas un Braslavas mūzikas skolas sadarbības līguma.

Mūzikas skolas direktors pastāstīja, ka piedalīšanās tāda veida pasākumos Naujenes mākslas un mūzikas skolai ir ļoti liels gods un unikāla pieredze, pozitīvo emociju avots, kolektīvs vienas dienas laikā spēja iepazīties ne tikai ar festivāla dalībniekiem, bet arī uzstāties koncertā un iepazīties ar pilsētu.

Spodris Kačāns pastāstīja, ka tuvākajā laikā Braslavas mūzikas skolas kolektīvs viesosies arī mūsu novadā, konkrēts datums pagaidām nav zināms.


Написать комментарий