Daugavpils aktīvākie un izturīgākie jaunieši varēs apmeklēt diskotēku līdz rītam 1

foto: b2club.ru
foto: b2club.ru

Daugavpils pilsētas attīstības pamatvirzieni ir uzņēmējdarbība un tūrisms, tomēr arī par jauniešiem netiek aizmirsts.

Par to liecina nesen notikušais Starptautiskais ielu kultūras festivāls „URBANSTYLE”, kuru rīkoja Jaunatnes departaments sadarbībā ar deju studiju „STOPTIME Dance Studio”. Šogad festivāls notika piekto reizi, tas kļuva vērienīgāks un daudzveidīgāks, tajā piedalījās Latvijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Polijas un Bulgārijas pārstāvji. Pat neskatoties uz nelabvēlīgiem laikapstākļiem, festivāls bija pulcējis dažus simtus skatītājus.

Domājot par jauniešiem, Pilsētas svētku ietvaros sestdien, 8.jūnijā, Daugavpils Olimpiskajā centrā notiks diskotēka ”Daugavpils TAKEOVER 2013”, kura sāksies plkst.23:30 pēc svētku uguņošanas un turpināsies līdz rītam. 

Ieejas maksa – 2 lati. Diskotēku varēs apmeklēt pilsētnieki no 16 gadu vecuma. Jauniešiem jāpaņem līdzi personu apliecinošais dokuments.

Nakts diskotēkā uzstāsies trīs profesionālie dīdžeji – DJ Seal De Green no Zviedrijas un divi Latvijas dīdžeji: Rodion Gordin un DJ Dzee, kurš vairākkārt tika atzīts par vienu no labākajiem Latvijas dīdžejiem, kas darbojas hiphopa un R’n’B stilā.

Lielas diskotēkas rīkošanas tradīcija radās 2011.gadā, kad Pilsētas svētki bija veltīti jauniešiem un visiem ļoti iepatikās. Pēc svētkiem pilsētas pašvaldības vadību apmeklēja 12 jauniešu delegācija, kura pateicās par Pilsētas svētkiem, atzīmējot, ka viņiem nebija ne jausmas, ka Daugavpilī dzīvo daudz aktīvu, talantīgu un radošu jauniešu.

Cerēsim, ka šī gada Pilsētas svētki neliks vilties Daugavpils pilsētas jauniešiem un viesiem, kuri noteikti apmeklēs vairākus svētku pasākumus.


Написать комментарий

унылое говно