„Lokomotīvei” zaudējums savā trekā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Nesekmīgi Polijas 1. spīdveja līgā nobrauca Daugavpils „Lokomotīve”, kas savās mājās ar 42:48 piekāpās Lodzas „Orzel”, zino Sporta pārvaldes portāls. 

Naskākie punktu guvēji Daugavpilij bija Kjasts Puodžuks ar Andžeju Ļebedevu. Piektdien „Loko” bija paredzētas izbraukuma sacīkstes ar Ļubļinas braucējiem, tomēr nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ tās atkal tika pārceltas. Svētdien laiks Daugavpilī bija krietni labāks, tādēļ daugavpilieši devās cīņā ar spēcīgo Lodzas vienību.

Diemžēl tās noslēdzās ar mums nelabvēlīgu iznākumu. Pirmajos trīs braucienos viesi bija krietni pārāki, panākot 13:5. Ar Puodžuka un Ļebedeva lielisko braukšanu šo deficītu ātri vien izdevās neitralizēt un pēc 7. brauciena jau 21:21.

Puodžuks ar Ļebedevu 8. braucienā piekāpās pretiniekam ar 1:5 un atkal mūsējie bija iedzinēju lomās, tomēr šoreiz vairs panākt pretinieku neizdevās. Zaudējums 14. braucienā laupīja jebkādas izredzes uzvarēt, tādējādi beigās zaudējums ar 42:48.

Labākais mūsu komandā ar 10+1 punktu bija Ļebedevs, bet Puodžukam desmit punkti. Laba debija Polijas čempionātā mūsu junioram Jevgeņijam Kostigovam, kuram 2+2 punkti. 


Написать комментарий