Latgales zoodārzs aicina Daugavpils jauniešus uz ģimenes svētkiem „Zoomaifest”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sestdien, 18.maijā, daugavpiliešiem nenāksies garlaikoties, jo mūsu pilsētā paredzēti vairāki interesanti pasākumi, viens no kuriem būs ģimenes svētki „Zoomaifest”.

Trešo gadu pēc kārtas to rīko Latgales zoodārzs  un Daugavpils vācu biedrība „Erfolg”, pasākums tiek veltīts dabas atjaunošanai pēc ilgas un aukstas ziemas un vasaras sagaidīšanai.

Vācijā tradicionālie svētki kļuvuši visai populāri gan pieaugušo, gan mazo pilsētnieku vidū, un pērn pulcējuši ap 3 000 apmeklētāju. Šī gada pasākuma programma arī ir interesanta un aktivitātēm bagāta: bērniem un pieaugušajiem piedāvās ekskursiju pa zoodārzu, vairākas viktorīnas un konkursus, iespēju piedalīties radošajās darbnīcās, speciālistu konsultācijas, tradicionālo Mikroskopa stūrīti un daudz ko citu.

Svētku otrā daļa būs veltīta jauniešiem un ielu mākslai. Projekta ietvaros plānots iesaistīt jauniešus grafiti zīmēšanā, dejošanā, mākslas darbu izstādē, dažādās akcijās, konkursos un loterijās.

Pēc svētku rīkotāju domām, tas ļaus visiem apmeklētājiem ne tikai iegūt pozitīvas emocijas, pavadot šo maija dienu ģimenes lokā, bet arī parādīt savus talantus un prasmes, darbojoties dažādu aktivitāšu jomā, popularizēt Latgales zoodārzu un iegūt daudz jaunu zināšanu.

Pasākums sāksies plkst.12:00 Latgales zoodārza teritorijā.


Написать комментарий