Līdz maija beigām Daugavpilī uzstādīs āra trenažierus

foto: zcompany.lv
foto: zcompany.lv

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde” komunālinženiere Oksana Grigorjeva paziņoja portālam Gorod.lv, ka tuvākajā laikā pilsētā uzsāks āra trenažieru uzstādīšanu: speciālisti jau uzsākuši sagatavošanas darbus.

Atgādināsim, ka aprīļa sākumā vietās, kurās plānots uzstādīt āra trenažierus, bija izvietotas plāksnes ar informāciju par aprīkojuma atrašanos vietu un veidiem. O.Grigorjeva paziņoja, ka, bastoties uz šo informāciju, Komunālās saimniecības pārvalde saņēma pilsētnieku atsauksmes, kuras bija saistītas ar trenažieru atrašanās vietas precizēšanu, uzstādīšanas termiņiem utt. Neviena negatīva atsauksme par iecerēto netika saņemta.

Tādējādi strādnieki jau veic iezīmēšanu, pēc tam tiks sagatavota pamatne aprīkojuma uzstādīšanai. Aprīkojums tiks uzstādīts iepriekš noteiktajā termiņā – līdz 31.maijam.

Ara trenažieri tiks uzstādīti Centrālajā parkā, Slavas skvērā, Cialkovska ielā 6, 8, Šaurā ielā 27, 29, Cēsu ielā 16, Malu ielā 13, 15, Rēzeknes ielā 15, 15a, Tartu ielā 19, 21, Bauskas ielā 108. Gaismas ielā 20 pēc jauniešu grupas, kas nodarbojas ar ielu vingrošanu, lūguma tiks uzstādīts vingrošanas stienis un brusas.

10 veidu āra trenažieru un vingrošanas aprīkojuma 36 elementu iegāde un uzstādīšana izmaksās  27 516 latus bez PVN.


Написать комментарий