Amerikāņu cīnītājs pret vardarbību pats pielietoja vardarbību

foto: elitat.ru
foto: elitat.ru

ASV notika kārtējais seksuālais skandāls ar augsti apmaksāto personu līdzdalību no Aizsardzības ministrijas. Pulkvedis Džefs Krusinskis, kurš divu mēnešu laikā vadīja pret vardarbību vērsto programmu BBC kanālā ASV, izrādījās vardarbības pielietotājs, vēsta portāls moscow-post.com.

Informāciju par to, ka pulkvedis Džefs Krusinskis arestēts un apsūdzēts sakarā ar uzbrukumu un seksuālu uzmākšanos sievietei Vašingtonas štatā, paziņoja policija.

„Vīrietis alkohola reibuma stāvoklī uzbruka sievietei naktī autostāvvietā, saķerot viņu aiz krūtīm un gurniem. Upuris sāka pretoties un uzveica uzbrucēju. Pēc tam viņš no jauna mēģināja veikt seksuāla rakstura noziedzīgas darbības, taču sievietei izdevās izsaukt policiju”, paziņoja Arlingtonas prese, kur arī notika atgadījums.

41 gadu veco pulkvedi nopratināja. Uz viņa sejas bija redzamas sievietes pretošanās pēdas, kas arī apstiprina to, ka tieši viņš ir vainīgs šajā atgadījumā.

Atgādinām, ka  ASV pēdējā laikā cenšas aktīvi novērst seksuālo noziegumu skaitu, jo tā ir aktuāla problēma ASV.

Pēdējo gadu laikā ASV ir palielinājies to gadījumu skaits armijā, kad vīrietis uzmācas vīrietim.

Iespējams, tas ir saistīts ar homoseksuāļu skaita palielināšanos armijas sastāvā, tas aizsākās Džordža Buša jaunākā valdības laikā.

Protect Our Defenders dalībniece apgalvo, ka 2010.gadā Pentagons publicēja ziņojumu, ka katru gadu armijā tiek padarīti ap 19 tūkst. seksuālo noziegumu, to starpā izvarošana un uzmākšanās.

Neparasti ir tas, ka šajos noziegumos bija izskatīta tikai 191 lieta, tas nozīmē to, ka ASV armijā seksuālo noziegumu skaits attīstās un vainīgie netiek saukti pie atbildības.


Написать комментарий