Seši bijušie ASV politiķi piedalījās ufologu rīkotajā konferencē

foto: citizenhearing.org
foto: citizenhearing.org

Bijušie ASV politiķi piedalīsies konferencē un nopelnīs par to 20 tūkst. dolāru. Konferencē apspriedīs jautājumus par NLO. Politiķu piedalīšanās šajā konferencē uzsver šīs konferences svarīgumu, ziņo portāls newsru.com.

Konference norisināsies Vašingtonā, izskatīs jautājumu vai citplanētieši apmeklēja Zemi pirms dinozauru rašanās? Izskatīs jautājumu arī par citplanētiešu tehniskajiem sasniegumiem.

„Viņu izgudrotās tehnoloģijas var mainīt telpu un laiku,” pastāstīja žurnālistiem konferences dalībniece Linda Moultona.

Konferencē piedalīsies ap 100 dalībniekiem. Konferences dalībnieki ir pārliecināti, ka ASV valdība tur slepenībā to, ka viņiem ir saite ar citplanētiešiem. Viens no konferences dalībniekiem paskaidroja, ka tas tiek turēts slepenībā, ja jaunieši uzzinās, ka ir arī citplanētieši, tad tie sāks sevi sludināt kā Zemes iedzīvotāji, un pazudīs uz mūsu planētas etniskais dalījums.

Bijušie politiķi apgalvo, ka dalība šajā konferencē neietekmēs viņu reputāciju un Bībele neaizliedz runāt par citplanētiešu dzīvi, atzīmēja Rosko Bartlets.

Atzīmēsim, ka Baltajā namā atsakās diskutēt ar iedzīvotājiem par NLO. Viens no politiķiem atzīmēja, ka ASV valdībai nav pierādījumu, ka Visumā atrodas arī citas dzīvības, tāpēc apgalvot, ka ASV valdībai ir kontakts ar citplanētiešiem nevar.

 


Темы: , , , , ,
Написать комментарий