Līvānu slimnīcas darbinieki apmeklēja aprūpes centru „Rožlejas”

foto: livani.lv
foto: livani.lv

SIA „Līvānu slimnīca” Ilgstošās sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas nodaļas darbinieki apmeklēja Alternatīvās aprūpes pakalpojumu centru „Rožlejas”. Kolēģi dalījās pieredzē un runāja par turpmākās sadarbības iespējām, ziņo Līvānu pašvaldības portāls.

Līvānu slimnīcas darbinieki (sociālie darbinieki, psihologs, fizioterapeits) centra vadītājas Guntas Jaudzemas vadībā tika iepazīstināti ar pakalpojumu centra darbību, personālu un klientiem.  Klienti un personāls veltīja laiku jaukām sarunām par ikdienas un svētku dienu svarīgiem notikumiem, dalījās pieredzē un aicināja uz kopīgiem pasākumiem, kas veicinātu veco cilvēku ikdienu interesantāku un krāšņāku.

Nākotnē plānotas sadarbības iespējas starp SIA „Līvānu slimnīca” Ilgstošās sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas nodaļas un Alternatīvās aprūpes pakalpojuma centra klientiem un darbiniekiem ar mērķi paaugstināt veco cilvēku dzīves kvalitāti un iekļaušanos dažādos sabiedriskās dzīves procesos.

Līvānu slimnīcas Ilgstošās sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas nodaļas kolektīvs sirsnīgi pateicas par viesmīlīgo uzņemšanu pakalpojumu centrā „Rožlejas”.
 


Написать комментарий