Daugavpils pilsētas skolas parlaments piedalījās Latgales reģiona skolu pašpārvalžu saietā

foto: a4d.lv
foto: a4d.lv

Kā portālam Gorod.lv paziņoja Tatjana Smirnova, pilsētas skolu parlamenta koordinators, 21.martā pilsētas skolu parlaments piedalījās saietā – konkursā „Latgales reģiona gada skolu pašpārvalde”.

Pēc T.Smirnovas vārdiem, Daugavpils konkursā – saietā Rēzeknes radošo pakalpojumu Centrā „Zeimuļs” pārstāvēja piecas komandas, kuras diezgan nopietni gatavojās tik nozīmīgam notikumam skolu pašpārvaldēs. Bērni no visām piecām komandām sagatavoja savu komandu prezentācijas, pie tam sagatavojās arī erudītu konkursam.

Ir jāpiezīmē, ka pavisam konkursā – saietā piedalījās 30 komandas no Latgales reģiona un Rīgas skolu pašpārvaldēm. Visas dienas garumā bērnu gaidīja vairums interesantu uzdevumu, kā vienu no tiem var minēt orientējošu spēli pa radošo pakalpojumu centru „Zeimuļs”.

Pasākuma noslēgumā skolēnu priekšā uzstājās slavenais „Zaļais koris”. Kā atzīmēja T.Smirnova, komandu apbalvošana arī norisinājās diezgan neparasti, muzikāli un interesanti. Tā rezultātā par labāko komandu tika atzīta Riebiņu skolas – internāta pašpārvalde. Visi dalībnieki un skolotāji, savukārt, saņēma pateicības.


Написать комментарий