Noslēdzies Balvu novada atklātais basketbola čempionāts

foto: balvi.lv
foto: balvi.lv

Balvu pamatskolā 23.martā norisinājās pēdējās Balvu novada atklātā basketbola čempionāta fināla spēles, kur par 5.-6.vietu cīnījās Vīksna - Tilža, informē Balvu novada portāls.

Šīs spēles sākumā pārliecinošu vadību pārņēma Vīksnas komanda, kas turpinājās visu spēles gaitu, taču pēdējā ceturtdaļā Tilžas komandas spēlētājs Silaunieks spēja lauzt spēles gaidu un 30 sekundes līdz spēles beigām pat spēja izraut uzvaru ar 1 punkta pārsvaru. Rezultātā 69:70 par labu Tilžas komandai.

Rezultatīvākie spēlētāji:

Vīksna: Kaspars Porietis16.p. Viesturs Žvirblis 13.p.,
Tilža: Egons Silaunieks 28.p., Andris Melnis 18.p.
Par 3.-4.vietu tikās LAVE (Alūksne)- Respec You(Gulbene). Jau no pirmajām minūtēm Alūksnes novada čempioni nodemonstrēja savas spējas un sagrāva komandu no Gulbenes Respect You ar 112:56!

Rezultatīvākie spēlētāji:

LAVE (Alūksne) Rūdolfs Sviklis 33.p., Artūrs Šeldes 20.p.
Respect You (Gulbene) Alvis Šmagris15.p., Pēteris Zvirgzdiņš 12.p.
Finālā par 1.-2.vietu cīnījās Bastions Balvi un Rugāji. Pirmajā puslaikā vairāk dominēja Rugāju komanda vienu brīdi panākot pat +12 punktu pārsvaru, lieliski nospēlējot Laurim Krēmeram un Dāvim Circenim. Trešajai ceturtdaļai sākoties, lēnām vadību pārņēma Balvu komanda. Trīs Gata Stepanova iemestie tālmetieni un ātrie uzbrukumi no Matīsa Caunes ļāva Balvu komandai izvirzīties vadībā. Sirēnām skanot ar rezultātu 78:66 uzvarēja Bastions Balvi komanda.

Rezultatīvākie spēlētāji:

Bastions Balvi komandā: Matīss Caune 30.p., Gatis Stepanovs 16.p.,
Rugāju komandā: Lauris Krēmers 18.p.,Dāvis Circenis 17.p. Elvijs Kapteinis 13.p.

Balvu novada atklātajā basketbola čempionātā pavisam piedalījās 11 komandas, kopā 132 sportisti. A divīzijā piedalījās 4 komandas un B divīzijā 7 komandas, kur 1.-4.vieta kvalificējās A divīzijas grupā.

B divīzijas vietu sadalījums:
1.vieta Vīksna
2.vieta BK Lazdukalns
3.vieta Tilža
4.vieta Austrumi 2010
5.vieta Baltinava
6.vieta Rugāji Juniors
7.vieta BSS

A. grupā vietu sadalījums:
1.vieta Bastions Balvi
2.vieta LAVE (Alūksne)
3.vieta Rugāji
4.vieta Respect You (Gulbene)


Написать комментарий