Nākamnedēļ sagaidāms īslaicīgs atkusnis

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Nākamnedēļ dienas laikā gaidāms neliels atkusnis, gaisa temperatūrai nedaudz pakāpjoties pat līdz +4 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Sestdien gaisa temperatūra paaugstināsies līdz pat 0 grādiem un ir norimis diezgan stiprias ziemeļaustrumu vējš.Nakts uz svētdienu būs nedaudz siltāka par iepriekšējām, taču aizvien būs auksts, vietām gaisa temperatūrai noslīdot līdz -14 grādiem.


Līdzīga situācija saglabāsies arī nākamās nedēļas sākumā un vidū, taču tad pa dienu termometra stabiņš pakāpsies virs 0 grādiem un varētu sasniegt pat +3 līdz +4 grādus, liecina meteorologu prognozes.

Turpmākās dienas gan šajā nedēļas nogalē, gan nākamās nedēļas sākumā būs bez nokrišņiem. Tos varētu sagaidīt Lieldienu brīvdienās - nākamās nedēļas beigās, kad gaidāms sniegs un slapjš sniegs.

Jau vēstīts, ka gaidāmajās brīvdienās un šomēnes kopumā vēl ir jārēķinās ar ziemīgām gaisa temperatūrām, bet jau aprīļa sākumā termometra stabiņš stabili pieturēsies virs nulles atzīmes.

Sadaļā Laika ziņas - ik dienas raksti par gaidāmo laiku, ērts apdzīvoto vietu meklēšanas rīks, un precīza informācija par gaisa temperatūru, vēja ātrumu un virzienu, iespējamajiem nokrišņiem un gaisa spiedienu.


Написать комментарий