Pasakainais piedzīvojums «Bitītē"

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Jau septīto gadu pirmsskolas izglītības iestādes „Bitīte” bērni un vecāki organizē sporta svētkus, kas notiek ar devīzi „Sporta bites dārziņā, gaida visus startiņā”, un aicina ciemos uz sacensībām kādas Rēzeknes pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes komandu, informē Rēzeknes pašvaldības portāls.

Šogad 1. martā sacentās pirmsskolas izglītības iestāžu „Bitīte” un „Zvaniņš” komandas. Bērni kopā ar Raganu (sporta skolotāja L.Tolstova), viņas dēlu Ivašku (skolotāja J.Motina) un rausi (skolotāja M.Bikova) ne tikai iepazinās ar sporta sekcijām, bet arī izmēģināja spēkus dažādos sporta veidos. Brīnišķīgos svētkus izdomāja un sagatavoja sporta skolotājas I.Golovinska un L.Tolstova.

Īpašu pateicību pirmsskolas iestādes „Bitīte” kolektīvs nodod savam uzticīgajam draugam, deputātam Ivanam Ribakovam, kurš ne tikai katru gadu ir kopā ar mums, bet arī par dāvanām, sporta atribūtiem, kas priecēs bērnus. Paldies Rēzeknes pilsētas domes deputātam J.Krišānam, 2. vidusskolas direktoram I.Sergejevam, kā arī žūrijas locekļiem, kuri vērtēja komandu sacensības – sporta kluba „Atma” mākslas vingrošanas trenerei Irinai Tarasovai un pasaules un Latvijas čempionam 2012. gadā pauerliftingā Aigaram Skrebelim.
Gan bērni, gan pieaugušie guva gandarījumu sporta svētkos, jo zaudētāju nebija. Uzvarēja draudzība!


Написать комментарий