Pārsūdzēti 8 Daugavpils bērnudārzu renovācijas konkursa rezultāti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, 11.februārī tika pasludināti pagājušā gada oktobrī izsludinātā konkursa par ERAF programmas ietvaros ieplānotiem 8 Daugavpils bērnudārzu rekonstrukcijas darbiem (1., 4., 21., 10., 15., 23., 27. un 30.bērnudārzs) uzvarētāji.

15.februārī Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā ievietotā informācija liecina, ka viens no pretendentiem ir pārsūdzējis konkursa rezultātus, kas nav nekas neparasts, jo konkursa izmaksas ir 2 miljoni latu.

18.februāra rītā Domes Attīstības departamenta jurists Anatolijs Kriviņš portālam Gorod.lv paziņoja, ka Iepirkumu uzraudzības birojs vēl neesot nosūtījis sūdzību pašvaldībai, tāpēc tās saturs nav zināms. Nav zināms arītas, kura konkursa daļa tiek pārsūdzēta.  

Atgādināsim, ka konkurss tika sadalīts 5 lotēs (1-2 bērnudārzi katrā lotē), tika saņemti 10 pretendentu piedāvājumi. Galvenais uzvarētāja noteikšanas kritērijs bija zemākā piedāvāta cena. 

8 Daugavpils bērnudārzu renovācija kļuva iespējama, pateicoties Latgales attīstības programmai, kuras ietvaros pašvaldība pierādīja renovācijas darbu un ES fondu finansiālā atbalsta nepieciešamību.

Ja sūdzība tiks atzīta par nepamatotu, saskaņā ar 11.februārī paziņoto informāciju minētie darbi izmaksās 2 057 917,17 latus.


Написать комментарий