Radošās rakstīšanas un plakātu maketēšanas darbnīcas Līksnā

foto: poster.adking.ru
foto: poster.adking.ru

Līksnas pagasta kultūras nama direktore Sanita Pinupe paziņoja portālam Gord.lv, ka 8. un 9.martā Līksnas pagasta kultūras namā notiks Vislatvijas projekta "Balti Melnā Revolūcija" radošo darbnīcu akcija, kurā būs iespējams bez maksas piedalīties radošās rakstīšanas un plakātu maketēšanas darbnīcās, kā arī dalībnieku pašu izveidoto plakātu fotografēšanā.

Divu dienā programmā varēs piedalīties pirmie 20 cilvēki, kuri pietieksies dalībai pasākumā. Viņiem būs iespēja iepazīties ar starptautiskās organizācijas "Loesje" vēsturi, apgūt šīs organizācijas izgudroto plakātu izgatavošanas tehniku, piedalīties radošajā darbnīcā, apmeklēt lekciju par fotogrāfiju.

Jāatzīmē, ka projekta "Balti Melnā Revolūcija" akcijas Latvijas pilsētās notiek kopš 2008. gada. Šajā laikā plakātu rakstīšanas un fotografēšanas darbnīcas ir norisinājušās Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Alūksnē, Kuldīgā, Madonā, Talsos, Līvānos, Ogrē, Gulbenē, Valmierā, Ilūkstē, Tukumā, Rēzeknē, Balvos, Jelgavā un Cēsīs, tagad pienākusi arī Daugavpils novada kārta.

Vietu skaits ir ierobežots. Pieteikšanās dalībai šajā akcijā notiks līdz 5. martam.


Написать комментарий