Jēkabpils pilsētas pašvaldībā ēno 15 skolēni

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Trešdien, 13.februārī, Jēkabpils pilsētas pašvaldības speciālistu darbu "Ēnu dienas" ietvaros iepazina 15 skolēni.

"Ēnas" šajā dienā sekoja Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājam L.Salcevičam, izpilddirektoram D.Līcim, Arhitektūras un plānošanas nodaļas, sabiedrisko attiecību nodaļas un Vienas pieturas aģentūras speciālistu darbam, informēja pašvaldībā.

"Ēnu dienas" sākumā skolēni tika informēti par Jēkabpils pilsētas pašvaldības struktūru, funkcijām un sniegtajiem pakalpojumiem, mājas lapas darbu, kā arī ar pašvaldības realizētajiem projektiem un pašvaldības budžeta veidošanas principiem.

Pēc sarunas ar domes priekšsēdētāju L.Salceviču un izpilddirektoru D.Līci, jaunieši devās iepazīt speciālistu darbu Jēkabpils pašvaldībā.

Ēnu dienas noslēgumā jaunieši dalījās savās domās par to, kas viņiem visvairāk patīk, nepatīk Jēkabpilī jeb ko darītu citādāk un kādu objektu Jēkabpilī, viņuprāt, vajadzētu uzbūvēt vai atjaunot. Jaunieši uzsvēra, ka viņi Jēkabpilī novērtē plašo kultūras un sporta aktivitāšu piedāvājumu, kā arī pilsētas attīstību, realizējot dažādus projektus.

Daloties atziņās par ieguvumiem, "Ēnu dienu" pavadot Jēkabpils pilsētas pašvaldībā, skolēni atzina, ka pavadījuši ļoti interesantu un aktivitātēm piesātinātu dienu, guvuši priekšstatu par speciālistu darbu.

"Es tiešām priecājos, ka Ēnu dienā ēnoju jaunatnes lietu speciālisti L.Skļarsku, viņa interesanti pastāstīja par savu profesiju. Iespējams, savu nākotnes profesijas izvēli varētu saistīt ar šajā dienā gūto pieredzi un informāciju," sacīja Agita Dilāne.

Savukārt Endija Urbāne atzina, ka Ēnu dienā guvusi pārliecību, ka sabiedrisko attiecību speciālista darbs ir tas, ko viņa nākotnē vēlētos darīt ikdienā. "Atmosfēra bija tik patīkama, ka negribējās doties projām, sapratu, ka vēlos strādāt šādā amatā. Šobrīd jūtos tā – gribu nākamajā dienā nākt atpakaļ un šeit strādāt!," "Ēnu dienas" noslēgumā atzina Endija.


Написать комментарий