Naujenes kultūras centrs aicina gatavoties Valentīndienai kopā

foto: staszek-best.mylivepage.ru
foto: staszek-best.mylivepage.ru

Visu mīlētāju dienas priekšvakarā, 12.februārī, Naujenes kultūras centrs aicina lielos un mazos sagatavoties Valentīndienai, piedaloties pērļošanas un papīrplastikas darbnīcās.

Naujenes kultūras centra direktore Olga Kuzmina portālam Gorod.lv pastāstīja, ka darbnīcas tiek organizētas ar ieceri apliecināt, ka Svētā Valentīna diena nav tikai mīlētāju svētki, bet mīlestības svētki, tas ir, šajā dienā savu mīlestību pret tuvākajiem var apliecināt gan pieaugušie, gan bērni, uzdāvinot viens otram nelielas dāvanas.

Lai piedalītos darbnīcās, nav jābūt pērļošanas prasmēm, jo darbnīcu vadīs Kultūras centra direktore, kura stāstīs par to, ar ko jāsāk, izgatavojot izstrādājumus no pērlēm un kādus materiālus labāk izmantot. Lai iemācītos izgatavot no pērlēm sirsniņu, gredzentiņu vai rokassprādzi, visiem interesentiem līdz 11.februārim jāpiesakās dalībai darbnīcā, kura darbosies 12.februārī plkst.17:00, piezvanot pa tālr.65474268 vai nosūtot pieteikumu uz e-pastu naujene_kc@inbox.lv, vietu skaits ir ierobežots.

Savukārt bērni no 6 gadu vecuma var piedalīties Līnas Barinovas vadītajā papīrplastikas darbnīcā, kurā bērni iemācīsies skaisti iepakot dāvanas. Dalībai darbnīcā arī jāpiesakās iepriekš.


Написать комментарий