Brīvdienas Daugavpilī: baloži, seski, truši, čūskas, kaķi un suņi 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Neskatoties uz to, ka Jaungada svētki jau ir noritējuši, bet sinoptiķi sola gaisa temperatūras krišanās, pilsētas iedzīvotājiem un ciemiņiem būs iespēja lietderīgi un interesanti pavadīt brīvdienas.

Daugavpils Olimpiskajā sporta centrā notiks izstāde „Zooekspo Latgale 2013”. Apmeklētāji varēs apskatīt baložus, mājas seskus – fretkus, trušus, kāmīšus, čūskas un citus dzīvniekus. Izstādes galvenie varoņi būs suņi un kaķi. Izstādē būs apskatāmi 1000 suņu 135 sugu.

Sestdien, 19.janvārī izstāde būs atklāta, bet svētdien visiem izstādes apmeklētājiem pastāstīs par suņu terapijas lietderību, demonstrēs robežsardzes, glābējdienesta suņu uzstāšanās un suņu modes defilē. Būs iespēja iegādāties nepieciešamās preces saviem mīluļiem.

Izstādes darba laiks no 10.00 – 17.00. Biļešu cenas: pieaugušajiem – 1.70 Ls, bērniem – 0.50 Ls, pensionāriem un invalīdiem – 1 Ls, ģimenēm – 3 lati.

Sporta cienītāji varēs apmeklēt volejbola sacensības Schenker līgas ietvaros, tas notiks sporta bāzē. Daugavpils Kultūras un sporta pils spēļu zālē norisināsies starptautisks veterānu turnīrs basketbolā.

Daugavpils māla mākslas centrā notiek izstāde, kur var piedalīties programmā „Iepazīšanās ar tradicionālo keramiku”, izstāde notiek janvāra mēneša laikā.

Izstādē var arī apmeklēt programmu „Māksla, mūzika, māls – tradīcijas un jaunrade” projekta ietvaros Baltic raku.

Daugavpils Māla mākslas centrā ir apskatāma izstāde „Lietuvas puzuri un adītās aproces”. Izstāde ir DMMC sadarbības projekts ar Kauņas novada tautas mākslas un amatniecības centru.


Написать комментарий

Organizētāji aizmirsa iekavās ielikt, ka ar ieejas biļeti ĢIMENEI viņi saprot vīram un sievai, trīsgadīgs bērns nav pilntiesīgs ģimenes loceklis. Par trīsgadnieku jāmaksā atsevišķi vēl Ls 0,50. Tātad ģimenei, kurā ir viens trīsgadīgs bērns šī pasākuma apmeklējums maksā Ls 3,50, divi bērni Ls 4,- utt.