Drīzumā tiks noteiktas firmas, kuras veiks 8 Daugavpils bērnudārzu renovāciju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šī gada 10.janvārī Daugavpils pilsētas dome izsludināja konkursu par 8 Daugavpils bērnudārzu rekonstrukcijas laikā nepieciešamās būvuzraudzības īstenošanu.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs paziņoja, ka konkursa par minēto darbu veikšanu rezultāti būs zināmi janvārī, tiklīdz Iepirkumu komisija pabeigs iesniegto dokumentu pārbaudi. Nav šaubu, ka rekonstrukcijas darbi tiks uzsākti šogad.

Atgādināsim, ka Daugavpils pilsētas pašvaldība bija izsludinājusi atkārtotu konkursu par 8 Daugavpils bērnudārzu (Daugavpils 1., 4., 10., 15., 21., 23., 27., 30.bērnudārzu) renovāciju, un pagājušā gada novembrī tika atvērtas pretendentu aploksnes. Konkurss tika sadalīts 5 lotēs (1-2 bērnudārzi katrā no tām). Tā ietvaros tika saņemti 10 kompāniju piedāvājumi, viena no tām piedalījās divās lotēs, divas firmas – trijās lotēs, pārējās bija iesniegušas piedāvājumus visās lotēs.

Jāatzīmē, ka 8 Daugavpils bērnudārzu renovācija tiks veikta pateicoties Latgales attīstības programmai, kuras ietvaros pašvaldība apliecināja minēto darbu veikšanas nepieciešamību un saņēma ES fondu finansiālo atbalstu. Projekta izmaksas būs 2,8 miljoni lati, no kuriem 85% finansēs ERAF, pašvaldības finansējums būs 340 452 lati.

 


Написать комментарий