Linda Leen operā šokē ar frizūru

Foto: nra.lv
Foto: nra.lv

Svētdienas vakarā Radamesa lomā operā «Aīda» debitēja pasaulē atzītais latviešu tenors Aleksandrs Antoņenko, tāpēc nav jābrīnās, ka izrāde bija kupli apmeklēta, skatītāju rindās varēja redzēt arī vairākas prominences.

Operas izrādē »VZ« pamanīja arī dziedātāju Lindu Leen ar draugu Sandri Jarbušu. Ievērojuši tuvumā fotozibšņus, pāris, kurš kopā ir jau divarpus gadus, steigšus centās slēpties burzmā un izspurdza ārā pa operas nama durvīm. Kāds tam iemesls? Iespējams, ka tas bija dīvas, maigi izsakoties, dīvainais matu sakārtojums.

«Ja kavalieris ar dāmu dodas uz operu, šāda frizūra gan nederētu. Kā cilvēkam ir jābūt ģērbtam un frizētam, nosaka nevis viņa garastāvoklis vai slinkums, bet telpa, kurā cilvēks atrodas– gan konkrētajā vietā, gan laikā. Tā kā opera un tās vide ir ļoti grezna, tad arī apmeklētājiem tur jāierodas ļoti grezni tērptiem un īpaši sakoptiem. Par ko mākslinieces matu sakārtojums galīgi neliecina,» »VZ« šīs fotogrāfijas komentēja Latvijas pazīstamākā protokola un etiķetes speciāliste Aija Strautmane.


Написать комментарий