Sešas Rēzeknes novada ģimenes saņēma dāvanā datorkomplektus

foto directorylists.co.uk
foto directorylists.co.uk

Svētku gaidīšanas laikā labestības vēstneši „Lion Club” sešām daudzbērnu ģimenēm no Silmalas, Audriņu, Rikavas, Dricānu, Kantinieku un Nautrēnu pagastiem Ziemassvētku dāvanā bija sarūpējuši aprīkotus datorkomplektus, ziņo Rēzeknes novada pašvaldība.

Ar Rēzeknes novada pašvaldības atbalstu Izglītības pārvaldes darbinieki nogādāja dāvanas skolā un pasniedza tās. Lielākā pateicība un gandarījums par paveikto bija bērnu acīs redzamais prieks par gaidīto dāvanu.

„Lion Club” ieguldījums, padarot gaišāku un vieglāku daudzu ģimeņu grūto ikdienu, ir neatsverams un būtisks, tāpēc Rēzeknes novada Izglītības pārvalde izsaka pateicību labdariem, kuri sniedz ļoti vajadzīgo atbalstu ģimenēm ne tikai Rēzeknes novadā, bet arī visā Latvijā.

Jāpiebilst, ka Latvijā darbojas 6 šāda veida labdarības organizācijas, kuras īsteno dažādus humanitāros projektus. Daugavpils novada apkārtnē darbojas Aglonas „Lauvu Klubs”. Biedrības „Lions” devīze ir „Mēs kalpojam”, savukārt „Lions Club” pamatprogrammas saistītas ar redzes, dzirdes un runas saglabāšanu, cīņu ar diabētu, palīdzības sniegšanu bērniem, kluba ietvaros darbojas arī jauniešu organizācija.


Написать комментарий