Latgalē vietām neliels lietus. Gaisa temperatūra ir no -1 līdz +2 grādiem pēc Celsija. Nokrišņi apgrūtina redzamību un veicina apledojuma veidošanos uz autoceļu brauktuvēm.

Rīgas apkārtnē, kā arī Liepājas, Jelgavas un Bauskas virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti visa ceļa posma garumā. Autoceļi apledo, brauktuves kaisa. Savukārt Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Priedaine - Usma. Uz brauktuvēm veidojas apledojums, tās kaisa.

Daugavpils virzienā apmierinoša braukšana ir posmā Lielvārde – Pļaviņas, kur brauktuves ir nokaisītas. Pārējos posmos braukšanu apgrūtina apledojuma veidošanās un ceļus kaisa.

Siguldas virzienā apgrūtināta braukšana ir visā posma garumā izņemot Vireši – Alūksnes pagrieziens, kur ceļš nokaisīts un mitrs. Brauktuves apledo, tās kaisa. Valmieras virzienā apgrūtināta braukšana posmā Murjāņi - Strenči. Autoceļu brauktuves apledo, tās kaisa, bet Ainažu virzienā apgrūtināta braukšana posmā Berģi – Saulkrastu apvedceļš. Autoceļu brauktuves apledo, tās kaisa

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā Latvijā, izņemot Liepājas apkārtni. Autoceļi apledo, brauktuves kaisa.

Pa vietējiem ceļiem visā Latvijā ir apgrūtināti braukšanas apstākļi. Brauktuves vietām sniegotas, daudzviet apledojušas. Turpinoties atkusnim, uz šiem ceļiem veidojas stipra atkala, kas var būtiski pasliktināt transportlīdzekļu vadāmību. Uzturēšanas darbu ietvaros notiek ceļu attīrīšana no sniega un bīstamo ceļa posmu (krustojumu, pagriezienu, kāpumu) pretslīdes apstrāde.