Izsolē pārdod iespēju iet uz randiņu ar slavenībām

foto latestcelebbuzz.blogspot.com
foto latestcelebbuzz.blogspot.com

Lai iegūtu līdzekļus viesuļvētrā Sendija cietušo iedzīvotāju atbalstam, vairākas slavenības piekritušas piedalīties īpatnējā izsolē – proti, tajā iespēja iet uz modes skati ar modes dāmu Viktoriju Bekhemu, uzspēlēt tenisu ar Rodžeru Federeru vai aprunāties ar miljardieri un Ņujorkas mēru Maiklu Blūmbergu tiek pārdota par naudu.

Interneta lapā charitybuzz.com rīkotā izsole turpināsies līdz 5.decembrim, un tās ietvaros ikviens interesents un biezāka maciņa īpašnieks var iegādāties iespēju pavadīt laiku ar kādu no slavenībām.

Patlaban iespēja nākamgad apmeklēt Ņujorkas modes nedēļu kopā ar bijušo Spice Girls dziedātāju V.Bekhemu un noskatīties viņas modes skati šajā interneta mājas lapā tiek izsolīta par 5250 ASV dolāriem. Savukārt, lai uzspēlētu golfu kopā ar Ņujorkas mēru M.Blūmbergu, būs jāšķiras no vismaz 8500 ASV dolāru. Izsoles dalībniekiem ir iespēja arī satikt žurnāla Vogue ASV izdevuma redaktori Annu Vintūru. Patlaban šīs tikšanās cena ir uzkāpusi līdz 16 000 ASV dolāriem.

Izsolē var iegādāties iespēju pavadīt nedēļu modes dizainera Tomija Hilfigera īpašumā Karību salās – šāds atvaļinājums izmaksās vismaz 22 000 ASV dolāru. Sportisku aktivitāšu cienītāji savukārt aicināti solīt vismaz 6500 ASV dolārus par tenisa spēli ar slaveno tenisistu R.Federeru.
Kopumā izsolē, kuru organizē Modes dizaineru padome kopā ar žurnālu Vogue, var iegādāties arī citas tikšanās ar slavenībām, piemēram, grupas Aerosmith mūziķiem, modes dizaineri Diānu von Furstenbergu un citiem. Visi izsolē iegūtie līdzekļi tiks veltīti viesuļvētras Sendija upuriem un viņu ģimenēm.


Написать комментарий