Daugavpils novada Kultūras centrā notiks Vladislava Trojana koncerts „Aizgājušo un dzīvo domas vienā balsī”

foto try-to-wake.blogspot.com
foto try-to-wake.blogspot.com

Šī gada 29.novembrī Daugavpils novada Kultūras centrā (Dobeles ielā 30, Daugavpilī) notiks pilsētā slavenā barda–izpildītāja Vladislava Trojana koncerts. Mūziķim 29.novembris ir īpaša diena, jo pirms 30 gadiem tieši uz Daugavpils novada Kultūras centra skatuves viņš muzicēja pirmo reizi.

Koncerta tēma – „Aizgājušo un dzīvo domas vienā balsī” – liek aizdomāties, pat nedaudz noskumt, neskatoties uz to, ka parasti mūziķis ar dziesmu palīdzību uzlabo noskaņojumu nejaušiem garāmgājējiem.

Vladislavs Trojans ir piedzims Vabolē. Skolā piedalījies pūtēju orķestrī, kur spēlējis trompeti. Pēc mācībām un dienesta armijā strādājis radio un Daugavpils teātrī. Un tad notika negaidītais – pēkšņi gandrīz diennakts laikā viņš zaudēja redzi.

Tāpēc tagad – gada tumšākajā laikā – mēs tiekam aicināti aizdomāties par neredzīgo cilvēku ikdienu. Minētais koncerts tiek veltīts 15.oktobrī notikušajai Starptautiskajai Baltā Spieķa Dienai un 13.novembrī svinētajai Starptautiskajai neredzīgo dienai. Ieejas maksa: par ziedojumiem.

28.11.2012 , 08:40

Anna Andrejeva , GOROD


Написать комментарий