Daugavpils sportisti izcīnījuši 30 medaļas Latvijas čempionātā taekvondo

foto jitae.lv
foto jitae.lv

Divu dienu laikā Ventspilī norisinājās Latvijas čempionāts taekvondo, kurā piedalījās arī jaunie Daugavpils sportisti, nodemonstrējot lielisku fizisko sagatavotību un cīņas sparu.

Latgales taekvondo centra „Jitae” pārstāvji sacentās visās čempionāta disciplīnās – sparinga cīņas disciplīnā, sitienos uz ātrumu  un testā uz sitiena spēku. Rezultātā Daugavpils taekvondo izlase izcīnīja 30 dažādas medaļas – 17 zelta, 7 sudraba un 6 bronzas medaļas. Pēc vecākā trenera Borisa Ivanova domām, šis rezultāts tika sasniegts ne tikai pateicoties treneru sastāvam, sportistu talantam un centīgumam, bet arī vecāku dalībai.

Minētā čempionāta ietvaros notika divu veidu sacensības, kuros dalībnieki cīnījās taekvondo olimpiskajā disciplīnā un neolimpiskajā disciplīnā. Latgales taekvondo centrs „Jitae” attīsta Dienvidkorejas olimpisko disciplīnu, tāpēc mūsu sportistu galvenais mērķis ir Olimpiskās spēles.

Latvijas čempionāta taekvondo 2012 uzvarētāju un laureātu saraksts atrodams ŠEIT

Savukārt centra „Jitae” vadība un komanda izsaka īpašu pateicību Daugavpils Sporta pārvaldei un tās vadītājam Aleksandram Isakovam par palīdzību brauciena organizācijā.


Написать комментарий