Šī gada 7.decembrī Daugavpili sāks izrotāt ar Ziemassvētku un Jaunā gada rotājumiem

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Gaidot Ziemassvētkus un Jauno gadu, saskaņā ar izveidojušos tradīciju mūsu pilsēta tiks izrotāta. Svētku rotājumu montāža tiks uzsākta 7.decembrī, bet demontāža – pēc Vecā Jaunā gada.

Par pilsētas galveno rotājumu kļūs egle Vienības laukumā. Tiks izrotātas eglītes arī pilsētas mikrorajonos – Ruģeļos, Ķīmijā, Jaunajā Forštadtē, Cietoksnī, Križos, Poguļankā, kā arī pie Ledus halles un Slavas skvērā. Tiks īpaši izrotāts Vienības laukums, kurā vēl spožāk mirdzēs zilās egles, lukturu stabi un koki.

Koki un lukturu stabi tiks izrotāti arī galvenajā gājēju ielā – Rīgas ielā. Tiks pārbaudīti, remontēti un ieslēgti rotājumi arī citās ielās, tostarp 18.Novembra ielā. Tiks izrotātas arī vairāku galveno pilsētas objektu – Vienības nama, Ledus halles, Domes – fasādes, kā arī svētku nosakņojumu pilsētniekos radīs parki un skvēri, Rūķīšu namiņš, kas tiks uzstādīts laukumā, tirdzniecības kioski.

Svētku noskaņojums tiks radīts arī visos pilsētas mikrorajonos.

Svētku rotājumu montāža un demontāžā pilsētai izmaksās 12 396 latus bez PVN, šajā summā ir iekļauti arī apkalpošanas un remonta izdevumi.


Написать комментарий