No «Saskaņas» divreiz izslēgtais Strazds dibinās partiju «Atjaunotā Latvija»

foto labdien.lv
foto labdien.lv

No apvienībā "Saskaņas centrs" ietilpstošās sociāldemokrātiskās partijas "Saskaņa" izslēgtais Armands Strazds nolēmis veidot jaunu partiju "Atjaunotā Latvija", kuras dibināšanas pasākums būs 15.decembrī, portālu "Delfi" informēja Strazds.

Viņš norādījis, ka šī partija būšot domāta tiem, kuri vēlas alternatīvu valdošajai neoliberālajai politikai.

"Uz mūsu karogiem mēs rakstām "Aktīvs valstiskums". Mūsu pamatatbildība ir sabiedrības labklājība, pēc veiksmīgo Eiropas valstu parauga," norādīts Strazda paziņojumā presei.

Partijas "Atjaunotā Latvija" galvenie uzdevumi būšot valsts "noasiņošanas" apturēšana, "parādu torņu" nojaukšana, valsts un pašvaldību finanšu suverenitātes stiprināšana un tehniska atbalsta sniegšana pašvaldībām ekonomikas kapacitātes daudzkāršošanai, norādījis Strazds.

Jau vēstīts, ka Strazds iepriekš no "Saskaņas" izslēgts divreiz. Pirmajā reizē pērn rudenī par to, ka Strazds bija sācis nesankcionētas pārrunas par valdības koalīcijas izveidošanu.

Neilgi pēc tam Strazdu tomēr uzņēma atpakaļ partijas rindās, taču otrreiz izslēdza šovasar, jo viņš publiski bija sācis runāt par jaunas partijas dibināšanu.


Написать комментарий