Daugavpils”Celtnieka” stadionā varētu uzstādīt modernu apgaismojumu

foto bfcdaugava.lv
foto bfcdaugava.lv

Kā portālam gorod.lv pavēstīja Daugavpils Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs, tad Valda Dombrovska dienas kārtībā ir jautājums par apgaismojuma uzstādīšanu Daugavpils “Celtnieka” stadionā.

A. Isakovs pastāstīja, ka “Celtnieka” stadiona apgaismojuma ierīkošana ir LFF projekta turpinājums, kura ietvaros pagājušajā gadā astoņās pašvaldībās tai skaitā Daugavpilī tika uzklāts mākslīgs segums. Un projekta turpinājumā visos šajos astoņos stadionos vajadzētu ierīkot apgaismojumu.

Tā kā federācijas projekts tiek veikts centralizēti un par valsts līdzekļiem, noteiktas summas, kuras tiks tērētas Daugavpils stadiona apgaismojumam vēl nav zināmas. Tāpat A. Isakovs neprognozē, kad varētu tikt pieņemts galīgais lēmums par līdzekļu piešķiršanu projekta turpinājumam, tomēr izteica cerību, ka darbi varētu sākties nākošajā gadā.

Nākamajam LFF programmas etapam varētu būt nojumes uzstādīšana virs stadiona, kā arī tribīņu rekonstrukcija. Atgādināsim, ka svinīgā jaunā zāliena atklāšana “Celtnieka” stadionā notika pagājušajā gada oktobrī. Uz šī ceturtās paaudzes mākslīgā zāliena var aizvadīt ne tikai Virslīgas spēles, bet arī Eirokausus. Visus tēriņus saistībā ar mākslīgā seguma piegādi un uzklāšanu sedza LFF.
 


Написать комментарий