Sliežu likšanas brāķa rezultātā visas 18. novembra ielas atvēršana tiek atlikta uz nedēļu. 2

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Rekonstruējamā 18. novembra ceļa posma atklāšana aizkavējās, jo bija aizķeršanās ar luksoforu uzstādīšanu, kā arī radās problēmas, nomainot uz 18. novembra ielas esošās tramvaja sliedes. Ceļa posmu no Varšavas līdz Valkas ielai, uz doto brīdi, nevar atvērt, jo sliedes kuras ved uz tramvaja depo bija uzliktas neievērojot prasības.

7. novembrī tiks pieņemts lēmums, kādā veidā tiks labots brāķis un cik ilgu laiku tas prasīs. Uz doto brīdi transporta kustība ir atvērta no Varšavas līdz Tukuma ielai. Atvērt visu ceļa posmu sola ne vēlāk par 15. novembri.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs komentējot 18. novembra ielas darba gaitu, atzīmēja, ka realizējot šo projektu, pašvaldība ļoti lielu uzmanību pievērsa tieši iedzīvotāju drošībai. Tāpēc pasūtītājiem nav mērķa uzstādīt būvniecības termiņa rekordus.

Atzīmēsim, ka šobrīd veiksmīgi tiek turpināti remontdarbi uz Laucesas tilta, kurš ietilpst 18. novembra ielas rekonstrukcijas projektā. Tilta ekspluatācija pēdējā laikā bija ļoti bīstama, tāpēc pasūtītājs vēlējās, lai tilta rekonstrukcijas darbi tiktu uzsākti šogad. Līdz ziemai tiks savesta kārtībā viena tilta puse, virzienā uz pilsētu. Šobrīd notiek betonēšanas darbi, uzstāda hidroizolāciju, rekonstruē balstus un likvidē radušās plaisas, drīz sāks uzstādīt margas un uzklās asfaltu. Ziemā abas tilta puses būs atvērtas, bet otro pusi plāno remontēt jau nākamgad.

Atgādināsim, ka 18. novembra ielas un tramvaju sliežu rekonstrukcija turpināsies arī nākamajā gadā, kad celtniecības darbi notiks arī uz gaisa tilta. Grafiku saskaņošana un remonts šajā posmā būs ļoti grūts.


Написать комментарий

darba stāza sliežu tyransportā jau padsmit gadu, bet šādu sliežu tipu, kā "18. novembra tramvaju sliedes", dzirdu gan pirmo reizi. Tā'pēc teikšu tā - zurnalist, - fiksi labot kļudas, at to liksim mpie darb aar lielo kuvaldu 8 st 5x nedeļā sliežu ierīkošanas darbos.

Slikti pārzināt situāciju, mašīnas kursē pa visu ceļa posmu, jo aizlieguma zīmju vai nu nav, vai arī šoferi tās ignorē.

Написать комментарий