Daugavpils domē sāk dalīt pašvaldības naudu 2013. gadam

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

8. oktobrī, Daugavpils domē bija izveidota Budžeta komisija, kura izstrādāja pašvaldības budžetu 2013. gadam. Kā portālam gorod.lv paziņoja komisijas priekšsēdētājs un domes izpilddirektors Andrejs Kursītis, nākamā gada budžets nebūs mazāks par šī gada budžetu. Pēc tradīcijas, apstiprināt galveno finanšu dokumentu plāno janvārī.

Kā atzīmēja A. Kursītis, steigties ar budžeta pieņemšanu nevajag, labāk tagad visu kārtīgi apdomāt un aprēķināt, nekā vēlāk ienest labojumus. Uz šodienu visas pašvaldības struktūras ir nodevušas savus nākamā gada budžeta plānus. Finanšu nodaļa, savukārt, apkopoja visu informāciju un nodeva to izskatīšanai Budžeta komisijai. No ceturtdienas komisija sāks uzklausīt visu struktūru vēlmes, kuras aizstāvēs savu ieplānoto pasākumu nepieciešamību.

Atgādināsim, ka par komisijas priekšsēdētāja vietnieku iecelts domes izpilddirektora vietnieks Valērijs Kononovs, starp komisijas locekļiem – trīs Daugavpils vicemēri, deputāts Ivars Šķinčs, Ināra Ostrovska, Finanšu nodaļas vadītāja Edīte Upeniece un viņas aizvietotāja budžeta jautājumos Līga Bebriša.


Написать комментарий